• Новинка
Farberware 21907 Подходящи за измиване в съдомиялна машина Антипригарная форма за сос/Тенджера с цедка и капак, 1 Литър, Сребрист & 21666 Подходящи за измиване в съдомиялна ма?

Farberware 21907 Подходящи за измиване в съдомиялна машина Антипригарная форма за сос/Тенджера с цедка и капак,

оценявам:
BGN 17.06

Брой продукти
Налично за поръчка

Тя осигурява лесно отделяне на продуктите.Изработена от ултра силна алуминий, който затопля бързо и равномерно, което помага за намаляване на броя на горещите точки, които могат да доведат до прегаряне на продукти, вътрешната повърхност на тигана има трайна висококачествено незалепващо покритие за лесно освобождаване на продукти и лесно почистване.Тази тенджера за въртене, която е подходяща за печене при температура от 350 °F, допълва тигани, комплекти и много други продукти от колекцията Farberware.Могат да се мият в съдомиялна машина за бързо и лесно почистване. премиум-клас : Здрава, висококачествена вътрешна повърхност с незалепващо покритие осигурява лесно отделяне на продукти и почистване.Или затваряне на дупки, за да се запази топлината и влагата за приготвяне на жасминового на ориз и много други.Продукт 2 : ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ : Соусник могат да се мият в съдомиялна машина за удобство на почистване.Завийте капака от небьющегося стъкло, за да се съчетаят дупки с носиками за източване на водата след завиране картофи или бланширане на зеленчуци.Тиган/тенджера Farberware 21907 с незалепващо покритие, подходящ за миене в миялна машина, с процеживанием и капак, 1 литър, Silver Farberware се радва на доверието на семействата на повече от 100 години, и тази универсален тиган с капак, за напрежение, подходяща за измиване в съдомиялна машина, продължава тази традиция, за новото поколение, лесно, без след всяка употреба.Продукт 1 : Здрави, удобни дръжки : Стилна писалка farberware с двойни нитове осигурява здрав захват.

Общи свойства

Добавки за продукти

LEPSJGC Комплект Тенджери За готвене Комплект Тигани с Незалепващо покритие Набор от Домакински Тенджери, Тиган

BGN 0.00

Комплект тигани с ефект на мрамор от 5 теми Алуминиеви съдове за готвене с незалепващо покритие с ефект �

Тенджера, 1бр Тиган За Сос Стъклена Тенджера и Кухненски Прибори За Затопляне на Мляко Тенджера Инструмент За

BGN 15.80

Изработен от висококачествен borosilicate стъкло и дърво, здрав и практичен за подълга употреба.Широко изпол�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.