• Новинка
Съдове за пържене в Тиган GYDCG с Твърда Анодированным Покритие От Твърд Титан с Диамант Незалепващо покритие, със Стъклен Капак

Съдове за пържене в Тиган GYDCG с Твърда Анодированным Покритие От Твърд Титан с Диамант Незалепващо покритие,

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Эмалированная тиган Тиган с незалепващо покритие, Домакински чугунен тиган без покритие, не ржавеющая, Газов котлон, Индукционная печка, Специален тиган Тиган с плоско дъно. ★ ПРИГОТВЕТЕ НАЙ-ВКУСНИТЕ ЯСТИЯ на тиган тиган с подправки.Идеален за готвене на закрито, върху печката или фурната, а също и на открито с развъждането на лагерен огън или барбекю. ★ Запечатани в основата, равномерно се затопля за перфектно готвене, здрава странична дръжка улеснява переноску. ★ Сигурност в съдомиялна машина. ★ 3-слойный стоманен корпус, равномерно нагряване, цели пробиване, обжаривание не е толкова просто да се прилага.Чугунени тигани са идеални за много видове на готвене.Може да се използва за пържене на месо, пассерования и зеленчуци.Те може да бъде предадена с печки на фурна без разрушаване на формата.Продукт : Тиган Материал : Неръждаема стальособенности : Не прилипающие подаръци случаи на живота : семейството, подаръци, сувенири, предимства Опаковка : цветна кутия Материал на дъното на тигана : composite многослойно дъно Тип на капака : неръждаема стомана + видима стъкло Применимая котлон : Общ цвят : трехслойная стомана + незалепващо покритие.

Общи свойства

Добавки за продукти

DMUNIZ Тиган За Пържене, Допълнителни Тенджери, Многофункционална Тенджера За Готвене, Тиган С Незалепващо покритие,

BGN 0.00

Тиган е Изработен от тигана от алуминиева сплав, с незалепващо покритие, тиган с незалепващо покритие, а

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.