• Новинка
TWDYC Hot Pot Двойна Разделена от Прибори от Неръждаема Стомана, Индукционный Гореща Пот, Съвместими Тигани за супового бульон, Домашната Кухня 28/30/32 см (Размер: 32 см)

TWDYC Hot Pot Двойна Разделена от Прибори от Неръждаема Стомана, Индукционный Гореща Пот, Съвместими Тигани

оценявам:
BGN 301.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Дръжка с точна компресия оформено не ошпаривается и не расшатывается, както топлоизолация здрава. Дръжка с точна компресия оформено не ошпаривается и не расшатывается, както топлоизолация здрава., обща височина : 16 см30 см, обща дължина : 38,5 см, Обща височина : 17 см32 см, обща дължина : 40,5 см. Бързо топлопроводимост, бързото кипене, не е нужно да чакаме. Чиста неръждаема стомана 304, по-безопасна и по-уверени. Обновена капак от закалено стъкло позволява по всяко време да наблюдава състоянието на хранителни продукти, което ги предпазва разликата и ги прави по-безопасни.Той е гъвкав за газови печки, електрически керамични плочи, индукционных плочи и электроплит. Той не се придържа към дъното на тигана и има по-висока конструкция на прегради за предотвратяване на появата на миризма от храна. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви за разбирането!.

Общи свойства

Добавки за продукти

Лека Тенджера за готвене от неръждаема стомана, Класическа Форма на корема, Тенджери и Тигани, Могат да се мият

BGN 15.81

От неръждаема стомана, не ръждясва, не ерозира, не скалывается и не накърняват или, което прави тенджера

WPYYI Корейски Ramen тенджера С Незалепващо Покритие Майфан Камък Тиган Тенджера За Мляко, Юфка Яйчни Супа Тенджера

BGN 0.00

100% чисто нов продукт, произведен от фин материал, здрав, издръжлив.Подходящ за индукционна печка, газова

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.