• Новинка
Нашийник за кучета и Котки Dogs Kingdom с Камбана и Катарама за Котки, Японски Цветен Нашийник за Домашни Любимци за Котки, Котенца, Кученца, Розов S:6.6-10.6 Врата

Нашийник за кучета и Котки Dogs Kingdom с Камбана и Катарама за Котки, Японски Цветен Нашийник за Домашни Любимци

оценявам:
BGN 37.55

Брой продукти
Налично за поръчка

XS : широчина 0,4 инча (1,0 см), размер на вратата за 5-8,6 инча (13-22 см). / S : 0.4 ширина(1,0 см), размер на вратата за 6,6-10,6" (17-27 см). / M : 0.4 ширина(1,0 см), размер на вратата за 8,6-14 инча (22-35 см).Сшитое от тънък плат и велур за удобство, тя е стилна, украсена с хубави детайли, включително ръчен прострочку ярки цветове, а също и декоративна бутон във формата на котка.Фантастичен цветен принт в японски стил, необичаен външен вид с подходящо хубав камбана, плъзнете ключалката, за да регулирате размера.Съчетание на функционалност и стил в тази яка. произведени изключително и само за малки кучета и котки. той е разкошен, добре е носен, изглежда добре и модерен - това е единственият изход.Моля, внимателно измерва с кучето си, за да се уверите в правилността на размера преди да поръчате, 100% връщане на парите или замяна, ако вие не сте доволни от качеството, и поздравете предложения за подобряване на нашите продукти.

Общи свойства

Добавки за продукти

Кожен нашийник за кучета Премиум-клас от естествена мека кожа, Основен Класически Луксозна Кожена яка с подплата,

BGN 0.00

Тези кожени яки за възрастни кучета и кученца са удобни, гъвкави, леки и елегантни.Лесно се почиства с ме

Коледен Нашийник за домашни любимци, Прекрасни Лъкове, Вязаный Шал за Домашни Любимци, Мека Вълнена Нишка, Нашийник

BGN 4.79

Има 4 размера на коледните яка за домашни любимци : XS, S, M, L.Ако не сте сигурни, моля, свържете се с нас.Наши�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.