• Новинка
Кожен нашийник за кучета Премиум-клас от естествена мека кожа, Основен Класически Луксозна Кожена яка с подплата, D-Образен пръстен с обкова от сплав, размер XS, Малъ?

Кожен нашийник за кучета Премиум-клас от естествена мека кожа, Основен Класически Луксозна Кожена яка с подплата,

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Тези кожени яки за възрастни кучета и кученца са удобни, гъвкави, леки и елегантни.Лесно се почиства с мека влажна кърпа и да жалят средства за почистване на кожата. (Подходящ за голямо куче) ХАРАКТЕРИСТИКИ на продукта, Марка : ANYDERTS Материал : Кожа Тип : Нашийник за кучета Стил : Cartoony Фигура : принт Получите нашийник на вашия приятел космати ДНЕС!ANYDERTS пет се стреми да предлага висококачествени и уникални дизайнерски врати за домашни любимци, за да отговарят на вашите разнообразни нужди.Модерен дизайн с шарките в клетката, нека кучето ви изглежда по-привлекателен и специални, отколкото други.Правилно подбран яка и шлейка няма да оставят мястото си куче за дъвчене.Животни, като котки и кучета, обичат да остане на улицата или на разходка.Нашийник не се разтяга само по себе си, моля, уверете се, че между ошейником и шията на кучето, остават САМО 2 пръста.Здрав, мек и удобен : Висококачествена изкуствена кожа, не се безпокоя кожата на домашни любимци, здрав и дълъг живот.Този нашийник - добра яка.Идеално за разходки. Гаранция за 100% удовлетвореност : Ние предлагаме 30 дневна гаранция за 100% удовлетвореност.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ако имате някакви предложения или уникални изисквания по отношение на нашите продукти, можете да се свържете с нас. (Подходящ за кученца и коте) Яка размер M, 16,5 инча дължина, и 0,8 инча, идеален за врата с размери от 11 " до 13,7 см.Не се използват вредни химикали или оцветители, всеки каишка пришита по този начин, за да кучето си е комфортно и стилно. (Забележка : Моля, не е, свържете се с вода в продължение на дълго време). Гаранция за 100% удовлетвореност : Ние предлагаме 30 дневна гаранция за 100% удовлетвореност.

Общи свойства

Добавки за продукти

Дийн и Тайлър се Свързват Един Месинг Пластинчатый нашийник с размер от 32 до 1-1 / 2 инча с Един Подходящ каишка

BGN 76.49

Кожена плетенка ръчно изработени в двата края.Предлага се в различни размери.Предлага се в черен и кафя�

2 Опаковки Шал за домашните котки и кучета, Задни Триъгълни Кърпи за кучета, Ежедневни Престилки-Шалове за кучета

BGN 11.25

Имаме различни варианти шаловекосынок с изображение по ваш избор : камуфляжные, в клетката, в цветенце, �

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.