• Новинка
ASOKO ST64 Матов led Крушка на Едисон годината на Реколтата, 6 W Еквивалент на 60 W 2700 Към Топло Бяло, Затемняемая Led крушка на Едисон Антикварни Led Лампи с нажежаема жичка 4 Оп

ASOKO ST64 Матов led Крушка на Едисон годината на Реколтата, 6 W Еквивалент на 60 W 2700 Към Топло Бяло, Затемняемая

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

★ Пълна регулиране на яркостта : настройте яркостта по свой вкус с помощта на всички съвместими led диммеров.Възможност за регулиране на яркостта на осветяване означава, че сте в състояние да създаде добра атмосфера в стаята си по всяко време. ★ Топло бяла led лампа 2700 K : ретро стил Edison и меко бяло сияние 2700 K, светят малко по-бели и по-ярка, отколкото традиционните лампи с нажежаема жичка, осигуряват топло бяла светлина за дома и грижа за очите. ★ Пестене на енергия : Средният живот винтажной крушки е 25000 часа, което се равнява на лампам с нажежаема жичка с мощност 60 W, което спестява 80% енергия. ★ Най-високо качество : Нашите led крушка на едисон с дневна светлина сертифицирана по CE и Ro HS, без виолетови, без шум, без трептене, на база E26, 100% безопасна за използване. ★ Честит клиенти : Ако не сте доволни от него след получаване, моля, свържете се директно с нас чрез 2 години . За всички дефекти се предлага замяна или 100% връщане на парите без връщане в рамките на 2 години.

Общи свойства

Добавки за продукти

Led крушка с мощност 60 Вата, на Върха на пламъка, Бистра, 2700 К, Мек Бял, С регулируема яркост, срок на експлоатация

BGN 0.00

Консумира само на 6 W, led полилей с мощност 60 W, подменяйки лампа с нажежаема жичка с кристално чиста Срок н

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.