• Новинка
Предпазна каска Ergodyne Skullerz 8974LED с подсветка, Вафен клас E, 6-инчов Окачване, В комплект Мека спортна превръзка от неопрен, с подплата

Предпазна каска Ergodyne Skullerz 8974LED с подсветка, Вафен клас E, 6-инчов Окачване, В комплект Мека спортна

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

КОМФОРТ през ЦЕЛИЯ ДЕН - Включва подвижни защитна лента за шлемове и горната накладку от дишането, абсорбираща потта и устойчиви към миризми материали, които могат да се перат в машина. Изработени с оглед разпределение на теглото, този предпазна каска осигурява плътен и балансиран кацане.За да направите вашата капака още по-персонализирани, наклейте на нея нашите трайни етикети-шлемове. Регулируема гениален пост колан (включени в комплекта) осигурява на каска на главата си и да се уверява, че той не се премести, ако работникът или служителят ще падне или ударится за друг предмет. 3 РЕЖИМА на УСИЛВАНЕ, прожектор (време за работа 4 часа), прожектор за гледане на разстояние (215 лумена; време на работа от 9 часа) или прожектор с широк лъч за гледане под широк ъгъл (100 лумена; време на работа от 14 часа).Въжета фарове често зацепляются и фарове отваливаются.КАИШКА за брадичката В комплекта - улавя каска на място при падане или внезапно удари / движение. Предпазна каска и отговаря на стандартните изисквания към шлемам клас E за ANSI Z89. Регулиране на размера с помощта на лесен за регулиране 6-точката на окачването на премиум-клас с механизма на палеца.Регулируема гениален пост колан (включени в комплекта) осигурява на каска на главата си и да се уверява, че той не се премести, ако работникът или служителят ще падне или ударится за друг предмет.РАЗШИРЕНО ПОЛЕ на ЗРЕНИЕ - Компактна конструкция на корпуса подобрява видимостта, особено при поглед нагоре.Просто завъртете регулировочную дръжката с една ръка, за да затегнете или разхлабите кацане без свалянето на каска.Този шлем осигурява сверхпрочную, но лека и удобна за защита на главата, предназначена за защита на предната, задната, горната и страничните части на главата от падане, паднали предмети или сблъсък с неподвижни обекти.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.