• Новинка
Led крушка Philips G16.5, с регулируема яркост без трептене, 250 Лумена, Мека бяла светлина (2700 K), 2,7 W = 25 W, Цокъл на E12, сертификат Title 20, 8 бр. в опаковка

Led крушка Philips G16.5, с регулируема яркост без трептене, 250 Лумена, Мека бяла светлина (2700 K), 2,7 W

оценявам:
BGN 4.26

Брой продукти
Налично за поръчка

Енергийна ЕФЕКТИВНОСТ : Led лампи на Philips с регулируема яркост G16.5 консумират 80% по-малко енергия, отколкото крушките с нажежаема жичка, при запазване на външния вид на класически крушки.Led крушки Philips не съдържат живак и са сертифицирани от Energy Star.ТРАЙНОСТ : Тези led крушки Philips служат 13 пъти по-дълго, отколкото крушките с нажежаема жичка и халогенни лампи.Очаква се, че продължителността на живота на всяка крушка ще бъде до 15 000 часа осветление (размер на три часа на ден), което ще ви позволи да запишете на честата смяна на крушки.ТОПЛО сияние : Led лампи на Philips с регулируема яркост G16.5 осигуряват топло и комфортно осветление с висок CRI (индекс на цветовете).При температура 2700 Кельвинов лампи осигуряват ярък, свеж цвят, който е подходящ за вградени осветителни тела в стил can.ПЛАВНО спиране на тока : led лампи на Philips с регулируема яркост не блестят, бесшумны и тествани за работа с голям брой ключове яркост, отколкото всяка друга led лампа на пазара.Тези крушки G16.5 плавно се плъзга от 2700 до 2200 До с по-голяма яснота, отколкото традиционните лампи с нажежаема жичка.СЪВМЕСТИМОСТ : Тези led крушки Philips се монтират на стойки за sconces свещ E12.Не е съвместима с продуктите на Philips HUE.Крушки Philips LED Dimmable G16.5, с регулируема яркост, предназначени само за употреба без връзка.СЕРТИФИКАТ TITLE 20 : Тези led крушки Philips отговарят на калифорнийски критерии Title 20 и имат CRI 90. Тези крушки ще спести енергия, осветление, ярки цветове и детайли.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.