• Новинка
Умна крушка MAKYTWOW GU10, 5 W = 50 W, съвместимо с Alexa, Google Home и SmartThings, с променящ се цвят, led лампи, Wi-Fi, с регулируема яркост, концентратор не се изисква, само 2,4 Ghz, 4 бр.

Умна крушка MAKYTWOW GU10, 5 W = 50 W, съвместимо с Alexa, Google Home и SmartThings, с променящ се цвят, led

оценявам:
BGN 14.39

Брой продукти
Налично за поръчка

【Гласово управление】 интелигентни електрически крушки MAKYTWOW GU10 са съвместими с Alexa, Google home и Smart Things, посъветвайте се с устройството за да включите / изключите или изключите / облекчи вашите умни електрически крушки, а след това се насладете на удобно живот, освобождавайки ръката си. 【Дистанционно управление】 Само 2,4 Ghz. контролирайте точечными крушки Wi-Fi и от телефона си с помощта на безплатно приложение "Smart Life" на всяко място и по всяко време, за група от топлите светлини са чакали вас, преди да се върнете вечер у дома. 【Пестене на енергия】smart Led лампа GU10 еквивалентен на халогенна с мощност 50 W, а яркостта може да се регулира от 1% до 100% .Достатъчно ярка и спестяващ пари на вашия месечната сметка за електроенергия. 【Лесна инсталация】 Главината не се изисква, е силен сигнал, изключване се случва рядко.Просто включете в електрическата крушка до Wi-Fi с честота 2,4 Ghz чрез приложение Smart Life, след което можете да се управляват тези светлини навсякъде и по всяко време. 【Синхронизиране на музика】 на разположение 16 милиона цвята и 8 различни сценарии, и led интелигентна лампа, снабдена с най-новата технология за синхронизация на музика, може да променя цветовете в ритъма на музиката, което го прави идеалната лампа за партита, четене и т.н.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.