• Новинка
Хранителна червило С Дюзи Водоустойчив Коледен Грим Червило за устните И Бузите червило Гладка Цветна Пръчка Ultimate Lip Crayon За Колекция грим Velvet Блясък За устни

Хранителна червило С Дюзи Водоустойчив Коледен Грим Червило за устните И Бузите червило Гладка Цветна Пръчка

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Боя за устни Здрав и водоустойчив, не се придържа към чашата, не избледняват, дълбоко овлажнява и има добра пластичност.Това е перфектен избор за подарък на вашата майка, съпруга, приятелка за рождения си Ден, на Деня на благодарността, Коледа, Хелоуин или други празници.Съвети за чувствителен тип кожа : Моля, нанесете Го на китката си или зад ушите, Преди да нанесете върху устните си, за да сте сигурни, че нямате алергия към червило. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) Тегло на опаковката : 12 грама опаковка Размер : 8,8x1,5x1,5 см (Допуска се отклонение на 1-3 мм от ръчно измерване.Ако почувствате дискомфорт, незабавно прекратете използването и изплакнете с вода.Можете да се разбере!.Той е копринена, лека текстура, изискан и стилен, идеален за грим по всяко време на годината, особено в офиса, очаквайки следобедните срещи, пазаруване, партита.Поради влиянието на светлината действителният цвят може да се различават малко от изображението.Халяльная червило Коледен грим червило за устните и бузите червило Гладка цветна пръчка окончателния молив за устни за колекция грим хранителна червило с покритие Водоустойчив velvet блясък за устни Fl Studio 20 Коледен грим червило за устните и бузите червило Гладка цветна пръчка Окончателния молив за устни за колекция грим хранителна червило с покритие водоустойчив velvet блясък за устни 2 мл Материал : пластмаса Цвят : както е показано на снимката (от разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета.

Общи свойства

Добавки за продукти

Контейнери за Балсам за устни, Тръби Гланц за устни, Контейнер за Тюбиков Балсам за устни, Контейнер За Съхранение

BGN 0.00

✅【Изискан външен вид】 Направи си сам черен кръг туба с червило, красив и изискан външен вид, изящна изр

Устните Осветена Розова Мъгла Червило Светлина За Мъгла Стаи Суха Лесно Достъпни Цвят Незалепващо Чаша Червило

BGN 2.83

Перфектния подарък с Уникален дизайн, идеална за опаковане, много подходящи за лична употреба или като

Контейнер за детски Гланц за устни Глазура за устни На една Ръка разстояние, Кадифе Мръсотия за устни, Устойчива

BGN 2.12

Нека да бъдат Естествени и Пищни устни, Ослепителни.Тази наситени пигменти сатен с червило придава на у�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.