• Новинка
COLORKEY Въздушен Velvet Лак за устни, Лека Matte Течна Червило, Мек Мат Крем за устни, Пудра за устни, Устойчив, Не Выцветающий Блясък за устни с незалепващо покритие (R618)

COLORKEY Въздушен Velvet Лак за устни, Лека Matte Течна Червило, Мек Мат Крем за устни, Пудра за устни, Устойчив,

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

? Уникална мека коса за устни - Тази червило с нашия уникален апликатор за по-прецизно нанасяне с безупречно матово покритие, което за дълго време ще остане на устните си, му е лесно да се измие.Ново определение за въздушна червило!Кадифе текстура е лесна и удобна в чорап, и тя не се усеща тежестта, дори ако се прилага многократно. ?Силно хидратиращи - Матово червило за устни COLORKEY Velvet Matte има высокопигментированной технология и микронным коефициент на цветовете, подхранва и не изсушава, като придава наситен цвят и висока точност на цветовете.?Ново определение на въздушна червило - Тази высокопигментированная течни червила с технология soft-touch, очакване, кожата, устните усещането за изключителна мекота и шелковистости, тънка като кадифе.Colorkey се надява да направи всеки индивидуалиста по-остра и хубава, озаряя свят възторжен сърце. #Червен тон : . #Кафяв тон : .B605 /B606/B619 /B620. #Блестящо и пламнал : . #Тон розово:. ?Течен матиран гланц за устни - Препоръчва се за тези, които са склонни към грапавост при използване на матово на цвят.Тя не е лепкава.R601/ R602/ R608 /R609 /R614 /R617 /R618/R621 /R622 /R625 /R666. ?Открийте козметика COLORKEY - козметична марка Colorkey, роден в Азия, обединява водещи световни доставчици и събира експерти в областта на грим, мода, дизайн, качествен контрол и други области, за създаване на безопасни и висококачествени козметични средства за стотици милиони млади жени по целия свят. 611 D /613 D /666 D. #Оранжеви тонове:.Този въздушен velvet матиран гланц за устни създава усъвършенстван ефект на грим, матова, попълване на бръчки по устните, вертикални бръчки по устните обвити, което ги прави незабележими и което ви позволява да се насладите на елегантна консистенция.

Общи свойства

Добавки за продукти

Хранителна червило С Дюзи Водоустойчив Коледен Грим Червило за устните И Бузите червило Гладка Цветна Пръчка

BGN 0.00

Той е копринена, лека текстура, изискан и стилен, идеален за грим по всяко време на годината, особено в оф

Мат Течна червило M2U ню йорк, Стабилен, Удароустойчив Цвят, Матово Течни Устни, Червило, за жени, Мат Чернильная

BGN 0.00

Можете буквално да забравя, че тя да носят, благодарение на нашата лесна и удобна формула.А с ярки нюанси

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.