• Новинка
3 Опаковки за Еднократна кафе С лед | Изолационен Чаша за студени напитки | Неопреновый поставка за Чаши | идеален за Старбъкс, Макдоналдс, Dunkin Donuts и много Други (Свет?

3 Опаковки за Еднократна кафе С лед | Изолационен Чаша за студени напитки | Неопреновый поставка за Чаши | идеален

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Спестете пари, купувайки многократна употреба ръкави Polar Mate сега!.Опъната За ВСИЧКИ видове чаши Нашия поставка за чаши POLARMATE специално разработен за чаши популярни марки като "Старбъкс", 7-Eleven, Dunkin Donuts, "Макдоналдс", Jamba Сок и други!Те също са подходящи за повечето чаши и бутилки с вода.ТЕРМОИЗОЛЯЦИОННЫЙ РЪКАВ за по-ДЪЛГО ЗАПАЗВА СВОЯ студена НАПИТКА Дойде време да се насладят на питие с лед, като професионалист, с неопреновыми подлежат на повторна употреба ръкави за напитки Polar Mate, които да си затворят, да се изолират и защитават любимата си чаша със студена напитка!Нашите ръкавите са изработени от висококачествени, толстой, трайно и удобно неопренового материал със здрава и тежка рамка от шевове.Те са идеална алтернатива на еднократна салфеткам, салфеткам и муфи за хартиени чашки.Комплект от 3 опаковки с различни размери включва 1 малка (капацитет 16-18 грама), 1 средна (побира 22-24 грама) и 1 голяма (с капацитет 32 унции).Насладете се на питие с лед, без да се притеснявате за това, колко бързо ще се стопи. Те са на разположение за чаши от всякакъв тип - ни ръкави за напитки са на разположение за различни напитки с лед, включително Grande, Venti и Trenta "Старбъкс", Dunkin Donuts, "Макдоналдс" и чаши за кафе на други популярни марки, с различни размери.Ръкавите имат гъвкав и еластичен дизайн със затворена дъно, което е гарантирано по-дълго ще запази си пият студена.ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ, за МНОГОКРАТНА употреба И ПЕРЕ време Е да спрем да се използват и хвърлят салфетки и ръкави за картонени чаши, които вредят на околната среда.

Общи свойства

Добавки за продукти

Хелоуин Дърво Чудовище Тиква Призрак многократна употреба Кафе ръкав С Лед с дръжка Неопреновый Чаша За Напитки,

BGN 25.97

【Идеални подаръци】 можете да ги оставите за себе си или да споделите с приятели, семейство или колеги!Т

Ръкав-Охладител За Бира банки Забавни Възторжени Изявления на Младоженеца, на Подигравка Сутиен, Хумористичен

BGN 0.00

Нашите клиенти ни разказват колко специални са нашите адаптивни стенни рисунки.Идеален за декорация на

Аз правя Охладители за кутии за моминско парти за екипа и на булката, Набор от 12 кулата за кутии от бира, Идеална

BGN 0.00

ИДЕАЛЕН ЗА ВСЯКА ПАРТИТА тези екологично чисти охладители за консервени кутии са идеални за всички пар

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.