• Новинка
TropicalLife Черно-Бял Калъф за Кафе Чаши с Лед, с Принтом Крави за Еднократна употреба с Писалка, Неопреновый Изолационен Калъф за Кафе чаши за 18-20 грама, на Напитки

TropicalLife Черно-Бял Калъф за Кафе Чаши с Лед, с Принтом Крави за Еднократна употреба с Писалка, Неопреновый

оценявам:
BGN 49.28

Брой продукти
Налично за поръчка

Запазва напитките студени / топли и сухи ръце. Материал : Изработен е от траен и гъвкав неопрен с висока плътност с дебелина 4 мм с надеждна шевове.Лесен за почистване.Материал : неопрен лек, чанти, лесен за почистване, преносима, сгъваема.Голям размер : идеален за чаши с обем от 32 грама и кафеени чаши с лед обем 32 грама.Малък размер : подходящ за чаши с обем от 18-20 грама и кафеени чаши с лед обем 18-20 грама.Средният размер : побира чаша обем 24-28 грама и чаши за кафе с лед обем 24-28 грама.Пакетът включва : 1 опаковка чашечных торбички с дръжка.Намалява и поглъща кондензация.Изберете от 3 размери чашечных ръкави с неопреновой изолация.Екологично чист и многократна употреба на материала.Екологично чист и многократна употреба на материала.Идеални за рождени дни, футболни мачове, барбекю, семейни пикници, ергенски партита, абитуриентски партита и много други.ръкави ЗА НАПИТКИ ГАРАНЦИЯ : Ние се грижим за това, за да ви осигури висококачествени продукти. 3 размера по ваш избор.Просто хвърли го в пералнята на слаб огън или изплакнете мивката и го оставете да изсъхне на въздуха.Изберете от 3 размери чашечных ръкави с неопреновой изолация.Насладете се на едно питие, без локви на масата или хлъзгави ръце.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, смятаме ги за вас в рамките на 24 часа и ще ви предоставим най-доброто решение.Насладете се на едно питие, без локви на масата или хлъзгави ръце.Лек, изолиран, лесно моющийся, преносими и сгъваеми.

Общи свойства

Добавки за продукти

Хелоуин Дърво Чудовище Тиква Призрак многократна употреба Кафе ръкав С Лед с дръжка Неопреновый Чаша За Напитки,

BGN 25.97

【Идеални подаръци】 можете да ги оставите за себе си или да споделите с приятели, семейство или колеги!Т

Охлаждащ Ръкав за Бира банки Забавни Кубчета Весела Парти Семейни Игри Свободното си Време В Играта Новост Релаксация

BGN 0.00

Идеално за всеки декор на спалнята или хола.Печат от край до край, дава възможност напълно да персонализ

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.