• Новинка
Поставяне и монтиране на BoxWave, съвместима с Dell Latitude 7320 - Компактна Мобилна поставка за лаптоп QuickSwitch с няколко ъгъла на видимост на Dell Latitude 7320 - Сребрист металик

Поставяне и монтиране на BoxWave, съвместима с Dell Latitude 7320 - Компактна Мобилна поставка за лаптоп QuickSwitch

оценявам:
BGN 10.64

Брой продукти
Налично за поръчка

ЗДРАВА алуминиева сплав и силикон осигуряват стабилност и устройствата за безопасност. Вижте екрана на вашия Latitude 7320 с един от ШЕСТТЕ налични ъгъл.Промяна на ъгъла на наклон в съответствие с вашите нужди. ? [ЛЕК] се Сгъва само на портативен форма с размери 1,5 х 10 сантиметра за по-лесно преместване.Изработен с гумени крака, предотвращающими подхлъзване по време на важни срещи zoom, писане на есе или нещо друго, което може да се наложи.Побереги си на гръбначния стълб!Използвайте това е най-доброто устройство, за да се повиши и по-ниски Latitude 7320 и други преносими компютри, таблети или дори книга, за корекция на стойката на тялото и създаване на по-комфортни условия за работа.На задната стена на каботажните отвори за циркулация на въздуха, да си Latitude 7320 не перегревался.Сгъва до преносима форма, размер 1,5 х 10 сантиметра за по-лесно преместване. ? [ИНТЕЛИГЕНТНА ТЕХНОЛОГИЯ] на Задната стена на каботажните отвори за циркулация на въздуха, устройството Latitude 7320 не перегревалось.? [ПОГЪЛНАТ от ВСЕКИ ЪГЪЛ] Поставяне и монтиране на Box Wave Съвместима с Dell Latitude 7320. ? [ЗДРАВ] Здрава алуминиева сплав и силикон осигуряват стабилност и устройствата за безопасност. ? [НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ ДРЪЖКА] е Направена с гумени крака за предотвратяване на подхлъзване по време на важни срещи zoom, писане на есе и на всичко останало, което трябва да изпълните.Промяна на ъгъла на наклон в съответствие с вашите нужди.Благодарение на ШЕСТ различни ракурсам на избор, насладете се на най-доброто гледане в продължение на по-дълъг период от време с по-малко болка в гърба!Вижте екрана на вашия Latitude 7320 с един от ШЕСТТЕ налични ъгъл.

Общи свойства

Добавки за продукти

Rasta Lion Регулируема Поставка за Мобилен Телефон Сгъваеми Преносими стойка за Таблети за Офис Пътуване Селска

BGN 45.92

Интересен държач за мобилен телефон, много подходящ за пътуване, гледане на филми у дома, срещи в офиса, �

Портативен Сгъваем Скоба за Мобилен Телефон, Преносим Мързелива Сгъваема Настолна Поставка За Мобилен Телефон,

BGN 4.26

Портативен сгъваем скоба за мобилен телефон, Преносим Мързелива Сгъваема Настолна поставка за мобилен

YLYAJY Сгъваема Маса За Лаптоп Маси На Колене Сгъваема Маса За Лаптоп Преносим Легло Настолен Компютър Поставки

BGN 258.07

Плота на масата е изработен от високо композиране на плочи с висока плътност и с висока носеща способно�

Скоба за таблет с Дистанционно управление VGEBY, Регулируема Стойка за таблет, Быстроразъемный Притежателя Таблет,

BGN 48.48

220 г / 7,8 грама Подходящ за MAVIC Mini Осъществяване Списък : 1 х основата конзола 1 х конзола за мобилен телефон

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.