• Новинка
Защитен метален корпус с ключалка TABcare за Lenovo Tab P12 ProTablet Поддържа Монтиране на стена 75/100 мм, VESA (черен, Tab P12 Pro)

Защитен метален корпус с ключалка TABcare за Lenovo Tab P12 ProTablet Поддържа Монтиране на стена 75/100 мм,

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

В продължение На много години ние се усъвършенства след изкуството на създаване на решения за сигурност на мобилни устройства, като таблети, лаптопи 2 в 1 и други преносими устройства. Поддържа Magtek Dynamag CC Reader, Sure Swipe CC reader, KB Swipe CC reader. зареждайте по време на употреба. задайте таблет и предния панел.Използва се като време, POS, павилион, на дисплея на магазин, на дисплея търговия.Ние предлагаме просто и надеждно решение за прехвърляне на вашите таблетите Apple i Pad в една компактна киоскную станция с напълно сензорни функции!Можете да го използвате и като таблетка на POS станция, система за отброяване на времето, витрина на магазин, на дисплея търговия . прекарайте кабела през задния панел.Пълен достъп до докосване на екрана.Прикрутите задния панел на стената и свали нескользящие накладки.Стандарт VESA 75x75 мм 100x100 мм и е съвместима с Lenovo Tab P12 Pro.Пълен достъп до екрана, За пълноценен сензорни функции, инсталирайте само за няколко секунди!Заключване с едно натискане на бутон, анти-кражба конструкция за сигурност. Допълнителна скоба поддържа входно / изходни устройства, като Magtek USB CC reader, които могат да бъдат реализирани като юридически решения в реално време.

Общи свойства

Добавки за продукти

ZPPZJH Преносима Многоугловая Компютърна Сгъваема поставка Лесна Невидима Портативна Поставка за лаптоп Регулировочная

BGN 0.00

Продукт : поставка за компютър.Материал : карбон.Тегло : 737 г на Продукт : поставка за компютър.Материал : к

Муай Тай Регулируема Поставка за Мобилен Телефон Сгъваеми Преносими стойка за Таблети за Офис Пътуване Селска

BGN 42.03

Лек дизайн, сгъната в миникорпус, заема малко място, лесно за переноске, така че да можете лесно да го сло

Котка Астронавт Поставка За Мобилен Телефон, Регулируема Сгъваем Таблет Тенис На Притежателя На Телефона Аксесоари

BGN 10.83

Освободи ръката си и радвайте се на живота си.Регулируема по Височина Поставка за мобилен телефон под ъ�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.