• Новинка
RODAILYCAY Пътна Ковчег за Бижута с Двоен цип, Бижутериен Органайзер с Луна и Звезда, Малък Бижутериен Калъф, Обеци, Пръстени, Держател...

RODAILYCAY Пътна Ковчег за Бижута с Двоен цип, Бижутериен Органайзер с Луна и Звезда, Малък Бижутериен Калъф,

оценявам:
BGN 10.13

Брой продукти
Налично за поръчка

【Гладка, Двойна светкавица】 Пътен калъф за бижута застегивается на 2 ципове, които са много гладки и не защелкиваются, когато за тях се дърпа.Тегло : Общо 180 грама, лек, не се нуждае от носене.Светкавица също се обработва подсилени шевове, които не е лесно да се повреди, тя предотвратява риск от падане на бижута и осигурява тяхната надежност.Фиксиран на Отделението : Вътрешно отделение организатор за съхранение на бижута се определя, така че няма нужда да се притеснявате за това, че клон да падне и да нарани бижута, и не е нужно да се притеснявате за това, че огърлицата се обърква поради разклащане.Така че, моля, не се колебайте да направите поръчка за да го купят!.Във вътрешното отделение има няколко губчатых възглавници, които предпазват украса от удари и надраскване. 【Многофункционално отделение】 Вътрешната част на калъф за бижута двупластова, с 3 куки и много еластичен джоб на горния слой, в който може идеално да се съхранява на колиета, гривни, не запутываясь.Изключителен подарък каним ви да се коригира с помощта на снимки, просто да ми изпратите снимката, която искате да конфигурирате, мисля, че ще е уникален подарък за вас или ваш приятел.Това би било чудесно допълнение към подаръка.На долното ниво са разположени 7 ролки с пръстени и 2 отделения за съхранение на игли, обици, контактни лещи и много други.Спецификацияразмер : Голям калъф за бижута достатъчен за съхранение на голямо количество елементи, но е достатъчно малък, за да си с него е да пътуват удобно, лесно се побира в чанти, куфари, раници, пътни чанти и т.

Общи свойства

Добавки за продукти

Сан Франциско Голдън Гейт Бридж Луната Кутии За Бижута, Изкуствена Кожа Портативен Дисплей Кутия За Съхранение

BGN 0.00

Добре дошли в центъра за обслужване на клиенти, за да научите повече за този продукт.Пространството за с

hjgjhv Декоративни Кутии за Бижута Кутия за Съхранение на Дървени Часа, Сортировочная Кутия За Събиране на Гривни,

BGN 0.00

Това е Уникална и красива Кутия С гладка и блестяща повърхност, която не е на висота.КРАСИВ и ПРАКТИЧЕН �

Златар Ковчег KENIY за жени, 4 Слой, Голяма Кутия За съхранение на бижута с Огледало, Мултифункционален Бижутериен

BGN 0.00

Освен това, към нашия скъп ковчега за бижута приложен е ключ, който надеждно защитава всички ваши вещи и

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.