• Новинка
DEKIKA Мини изискана кутия за съхранение на бижута, Кутия за Украшения, Метални Европейската Ретро Кутия За Съхранение под формата на Сърце, Кутия За Съхранение на Пръ

DEKIKA Мини изискана кутия за съхранение на бижута, Кутия за Украшения, Метални Европейската Ретро Кутия За

оценявам:
BGN 42.45

Брой продукти
Налично за поръчка

Ако имате някакви други нужди, моля свържете се с нас по електронната поща, ние винаги сме до вас, благодарим ви за покровителство и желаем ви щастлив живот!.Ако имате някакви други нужди, моля свържете се с нас по електронната поща, ние винаги сме до вас, благодарим ви за покровителство и желаем ви щастлив живот!. Реколта ковчег за украшения : Стилна правоъгълна форма, украсена с класическа дърворезба в ретро стил с цветя модел.Материал : Висококачествен калъф от с сплав с мек луксозен интериор, подходящ за съхранение на обици, пръстени или други малки бижута. Различно приложение : Много подходящи за колекция от бижута, дом декорации, колекция от произведения на изкуството и луксозни подаръци. Реколта ковчег за украшения : Стилна правоъгълна форма, украсена с класическа дърворезба в ретро стил с цветя модел. Различно приложение : Много подходящи за колекция от бижута, дом декорации, колекция от произведения на изкуството и луксозни подаръци.

Общи свойства

Добавки за продукти

Сан Франциско Голдън Гейт Бридж Луната Кутии За Бижута, Изкуствена Кожа Портативен Дисплей Кутия За Съхранение

BGN 0.00

Добре дошли в центъра за обслужване на клиенти, за да научите повече за този продукт.Пространството за с

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.