• Новинка
RODAILYCAY Пътна Ковчег за Бижута с Двойно Закопчаване-цип Органайзер за Бижута Лавандула Цвят, Малък Калъф За модни Бижута, Обеци, Пръстен, стойка за Жени, Момичета

RODAILYCAY Пътна Ковчег за Бижута с Двойно Закопчаване-цип Органайзер за Бижута Лавандула Цвят, Малък Калъф

оценявам:
BGN 10.13

Брой продукти
Налично за поръчка

【Висококачествена изкуствена Кожа】 Външен вид организатор за бижута е направен от висококачествена изкуствена кожа, която придава на ковчега мекота и лукс, а също така е много здрава и устойчива на износване.Раздели станаха други и по-организирани. 【Многофункционално отделение】 Вътрешната част на калъф за бижута двупластова, с 3 куки и много еластичен джоб на горния слой, в който може идеално да се съхранява на колиета, гривни, не запутываясь. за Кутии за пътуване съхранява и упорядочивайте любимите си бижута по време на бизнес пътуване, което ще ви позволи да се поддържа винаги бляскав и елегантен външен вид. 【Подходящ размер и преносимост】 Мини-ковчег за бижута с размер 4,1x2,3x4,1 инча / 10,5x5,8x10,5 см не е висока, но в нея достатъчно място за съхранение на обици, игли, пръстени, колиета, гривни и т. 【Идеален подарък за някой】 Този кожен калъф за бижута, специално предназначени за жените, това е идеален подарък за неговата жена, дъщеря, майка, приятелка на булката. 【Висококачествена изкуствена Кожа】 Външен вид организатор за бижута е направен от висококачествена изкуствена кожа, която придава на ковчега мекота и лукс, а също така е много здрава и устойчива на износване.

Общи свойства

Добавки за продукти

Кутии за бижута шкафа кутии за бижута светло черен орех бижута гърдите бюро от масивна дървесина кутия за съхранение

BGN 15.68

❤ Гаранция за високо качество : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас възможно найскоро, ние

Сан Франциско Голдън Гейт Бридж Луната Кутии За Бижута, Изкуствена Кожа Портативен Дисплей Кутия За Съхранение

BGN 0.00

Добре дошли в центъра за обслужване на клиенти, за да научите повече за този продукт.Пространството за с

Кутии за бижута за Жени, Органайзер за бижута, Преносим Тава За бижута, Калъф за съхранение с Огледало за Момичета,

BGN 9.28

Изработена от висококачествена кремавобяла изкуствена кожа, с изящна кадифена вътрешна част, с добре и�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.