• Новинка
Unlorspy 16 БР. Силикагелевый кука за закачване, 4 Цвята, Творчески Самозалепващи Куки за палеца, Мултифункционален Самоклеящийся Кука За украса на палеца на стената (си?

Unlorspy 16 БР. Силикагелевый кука за закачване, 4 Цвята, Творчески Самозалепващи Куки за палеца, Мултифункционален

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

от всеки цвят, можете да използвате, за да направите вашето пространство с по-динамичен.Това е много удобно за използване, и това може да даде положителна енергия и да се "лайк" всеки ден.Съвети : 1.【Че ще получите】 : 16 стените куки за палеца.Например, може да се използва като медальон за малки предмети като четки за зъби, хавлиени кърпи, ключове, щепсели, кабели, кухненски аксесоари, очила, шапки и т. 【Следпродажбено обслужване, без проблеми】 : Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас. 4 цвят (включително синьо + розово + зелено + бяло), по 4 бр. 4 цвят (включително синьо + розово + зелено + бяло), по 4 бр. 【Широк спектър от приложения】 : Тези универсални куки за палеца, без пирони може да се използва като окачване за скоби за полагане на кабели, кухненски аксесоари, зъбите за баня, предмети вътре в офиса.Форма на палеца, креативна и нежна, износостойкая, лесно е деформиран и да избледняват, малка и лека, може да се използва повторно.Технически характеристики на продукта : Цвят : синьо + розово + зелено + бяло Материал : Висококачествен силикагел на Помещение включва : 16 бр.Успешно пазаруване!. (2) Водоустойчив и лепкава, висока носеща способност, възглавница за гърба е много лепкава и да я лесно отвалить (3) Лесен за използване, просто откъснете защитен слой, залепете го върху гладка и чиста повърхност на стената и силно натиснете.Благодаря ви за вашият избор и пожелавам ви щастлив живот!.Това е чудесен избор за окачване на малки неща в ежедневието.

Общи свойства

Добавки за продукти

Кука Анимационни форми Могат да се Огъват Леко Лепило, Безшевни Лепкава Кука За Съхранение в Кухнята Три Забавни

BGN 0.00

Сверхпрочный лепкава лист Предпазва куката от падане, притежава висока носеща способност.Изключително

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.