• Новинка
Притежателят на пръстена за мобилен телефон, Поставка за отпечатъци, Сгъваема Настолна Поставка за мобилен телефон със завъртане на 360 °, Магнитно Кола закопчалка,

Притежателят на пръстена за мобилен телефон, Поставка за отпечатъци, Сгъваема Настолна Поставка за мобилен телефон

оценявам:
BGN 50.19

Брой продукти
Налично за поръчка

Също така може да се коригира произволно, поддържане на мобилен телефон в портретен и пейзажен режим, когато снимате селфи, гледате филми или да използвате Zoom, Facetime, създавате видео чат, като ви предоставя неограничен преглед.Сгъваема конструкция позволява лесно да го носите със себе си и сложи в джоба си.С помощта на самозалепваща лента 3 М са добре закрепени към смартфоните, чехлам за телефони, планшетам, електронна книга, преминаването и т.Забележка : Моля, изчакайте 1 час, за да се използват след инсталацията.Ние се стремим да направим живота си по-комфортен.С помощта на самозалепваща лента 3 М са добре закрепени към смартфоните, чехлам за телефони, планшетам, електронна книга, преминаването и т.Ако имате някакви въпроси относно сгъваема въртяща се поставка за телефон, моля, първо се свържете с нас, ние поемаме пълна отговорност за всички въпроси, свързани с качеството, много ви благодаря!.След тестване на пръстен за палеца на телефона издържа 10 000 пъти сгъване, без да се отслабва. 【Гаранция】 - 24-часова бърз отговор, 30-дневна гаранция за връщане на парите е 12 месеца гаранция и денонощен рум клиенти. 【Преносим и регулируема】-Тази метална задната поставка за закрепване на пръстена на пръста си, за мобилен телефон се завърта на 360 градуса и се сгъва на 180 градуса, вие можете да я използвате на бюрото си, офис масата, нощното шкафче, кухненски багажник. 【Качествен материал】- Поставка за телефона е направена от висококачествена сплав с, който се отличава с дълготрайност и неувядающими цветове, дори при продължителна употреба.След тестване на пръстен за палеца на телефона издържа 10 000 пъти сгъване, без да се отслабва.

Общи свойства

Добавки за продукти

Поставка за Мобилен телефон със Златна Риба Везни за Маса Сгъваема Притежателя на Телефона С Регулируем Ъгъл

BGN 9.65

❀ Тенис на държач за мобилен телефон, произведен от висококачествени материали и е трайна ❀ Тази насто�

Муай Тай Регулируема Поставка за Мобилен Телефон Сгъваеми Преносими стойка за Таблети за Офис Пътуване Селска

BGN 42.03

Лек дизайн, сгъната в миникорпус, заема малко място, лесно за переноске, така че да можете лесно да го сло

Скоба за таблет с Дистанционно управление VGEBY, Регулируема Стойка за таблет, Быстроразъемный Притежателя Таблет,

BGN 48.48

220 г / 7,8 грама Подходящ за MAVIC Mini Осъществяване Списък : 1 х основата конзола 1 х конзола за мобилен телефон

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.