• Новинка
LHLLHL Универсален Микрофон с Переносимой Натоварване 3 кг, Ударное Планина За Микрофон, Скоба, Шкаф, закачалка за Студийната Записване на Звук, Черно Профе

LHLLHL Универсален Микрофон с Переносимой Натоварване 3 кг, Ударное Планина За Микрофон, Скоба, Шкаф, закачалка

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Номер на модел : Ударное монтиране на микрофон.Стабилен, траен и достъпен, здрав и издръжлив.Професионално студийно амортизационное планина за подкрепа на конденсаторных микрофони с голяма бленда.за студио на радио, услуги, озвучаване и звукозаписни студия.Допустимо натоварване : 3 кг Номер на модела : Ударное монтиране на микрофон.Стабилен, траен и достъпен, здрав и издръжлив.Професионално студийно амортизационное планина за подкрепа на конденсаторных микрофони с голяма бленда.за студио на радио, услуги, озвучаване и звукозаписни студия.Товароносимост : 3 кг. нето Тегло : 120 g Цвят : черен Материал : пластмаса Размери : Диаметър на захващане : 44-46 мм е Подходящ за микрофон Диаметър : 43-50 мм съдържание на Пакета : 1 * Ударное планина за микрофон Само горната съдържанието на пратката, други стоки, които не са включени.Забележка : Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж Може да се използва с различни видове микрофони за презентации, перформансов, инструктори по фитнес и т.н.

Общи свойства

Добавки за продукти

Rasta Lion Регулируема Поставка за Мобилен Телефон Сгъваеми Преносими стойка за Таблети за Офис Пътуване Селска

BGN 45.92

Интересен държач за мобилен телефон, много подходящ за пътуване, гледане на филми у дома, срещи в офиса, �

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.