• Новинка
ローデン Roden RE48402 1/48 Първата Световна война Британския Военноморски въздушен Корпус Sopiece Втулка Двойна Седалка Боец Пластмасов Модел

ローデン Roden RE48402 1/48 Първата Световна война Британския Военноморски въздушен Корпус Sopiece Втулка Двойна

оценявам:
BGN 24.57

Брой продукти
Налично за поръчка

Тази пластмасов модел изисква сглобяване и боядисване.Лепила, инструменти, бои и т.н. се продават отделно. комплект за сглобяване от неокрашенного пластмаса в мащаб 1/48.Стикер е приложен.Roden Роден (Украйна) Внос пластмасов модел.Тази пластмасов модел изисква сглобяване и боядисване.Лепила, инструменти, бои и т.н. се продават отделно. комплект за сглобяване от неокрашенного пластмаса в мащаб 1/48.Стикер е приложен.Roden Роден (Украйна) Внос пластмасов модел.Roden 1/48 WW1 Британските военно-въздушни сили Soppy Strater Двойна боец Plamodel.За първи път той е бил използван в обединеното кралство през 1916 година, за оборудване на оръдия за настройки на витлото и экспортировался в различни страни.Бинокъла на вида, използван като изтребител.Това е първият британски двуместен изтребител, оборудван с винтомоторной пистолет.Етикети му.Този продукт представлява пластмасов модел, който изисква монтаж и боядисване.За монтаж и боядисване са необходими лепила, инструменти, бои и т.н. "Пластмасов модел" е регистрирана търговска марка, собственост на Японската асоциация на промишлените кооперации на пластмасови модели.В състава на този продукт не са включени никакви лепила, бои, инструменти или батерии.

Общи свойства

Добавки за продукти

Производител саке за уиски Декантер Whiskey Globe, Прозрачно Кристално Стъкло Ръчно выдувки, за Алкохол, лепенката,

BGN 0.00

[Високо качество] : Изработен е от висококачествен borosilicate стъкло с висока устойчивост на топлина, ултра �

CRASPIRE Гинко Билоба и Плодови киселини Восъчен Печат Подмяна на Главата на Печат 25 мм Реколта Сургучные Главата

BGN 0.00

Широко приложение : .Добавете няколко красиви сушени цветя, които придават неповторим литературен вкус.

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.