• Новинка
Резьбонарезной инструмент Micro 100 SAT-750-5 - Acme, 5 TPI. Диаметърът на отвора 490, Максимална дълбочина на отвора 3/4. Компенсира 083. 120 Издатина.079 Плосък. Изместване 240с-L, диамет?

Резьбонарезной инструмент Micro 100 SAT-750-5 - Acme, 5 TPI. Диаметърът на отвора 490, Максимална дълбочина

оценявам:
BGN 40.16

Брой продукти
Налично за поръчка

Опция с покритие Al Ti N осигурява допълнителна смазывающую способност и по-голяма устойчивост на износване в труднообрабатываемых материали.Предназначен за нарязване на резба ACME с определена стъпка все още мъниче.Инструменти за нарязване на дясната и лявата резба с вътрешен диаметър Micro 100 са предназначени за нарязване одноточечной дърворезба, там, където има нужда от инструмент, с квадратна опашка за отвори с диаметър 450 см и по-голям и има остър ъгъл профил.Налични стандартни размери на резба ACME и мъничета, съответстващи на вашия размер.Също така на разположение, без покритие или с покритие Al Ti N за повече мазилна способност и повишена износоустойчивост в труднообрабатываемых материали.Определяне на равнина автоматично да определя местоположението на инструмент в центъра.Полиран разделени повърхност за подобряване на задържане на ръба и отстраняване на стружки, като същевременно се намали износване.Видий резбонарезни инструменти ACME Micro 100 оптимизирани за подслушване резьб ACME с определена стъпка и са полирани изглежда споделя повърхност за подобряване на задържане ръбове и отстраняване на стружки, като същевременно се намали износване.На разположение в правостороннем и левостороннем изпълнение за необходимата ви работа.Стандартните инструменти за теглене на резби Micro 100 са изработени от твърда сплав, предназначени за облекчаване на резби в долната част на конци и са оборудвани фиксирующей защитник, която автоматично се създава инструмент в центъра.

Общи свойства

Добавки за продукти

Ножица за рязане на жив плет, Ножица за рязане на Бордюри, Градински Инструменти, Ножици за Рязане на жив плет,

BGN 12.79

Остър нож : ножица за рязане на жив плет, изработени от высокоточно отшлифованных ножове от въглеродна с

5 БР. Празни Бутилки-Капкомер, Шишета за Изстискване, Контейнер с Остър гърло и Закручивающейся капачка, Прозрачни

BGN 0.00

Материал : полиетилен Пратката включва : 5 Празни бутилкимедицина пипети.Състои се от три части : корпус

+UXI Лабораторни Десктоп Мини Центрофуга с LCD дисплей 6000 ЛНП с Регулируем Времето и Фиксирана скорост Микроцентрифуги

BGN 0.00

Може да се използва само за : 0.2 / 0.5 / 1.5 / 2.0 центрифужная пробирка обем мл Функция спиране При натискане н�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.