• Новинка
Неръждаема Стомана Кожена Чаша С Вакуумна Изолация Цветя Термос Бутилка за Вода за Топли и Студени Напитки на Деца, Възрастни, 16 Унции

Неръждаема Стомана Кожена Чаша С Вакуумна Изолация Цветя Термос Бутилка за Вода за Топли и Студени Напитки на

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Може да има някои незначителни различия между цветовете на изображения и обекти. ✔ [Висококачествени материали] : Корпус тиган е изработен от неръждаема стомана, и аксесоари - от хранително-полипропилен.Можете с полза да използвате тази чаша зимата и лятото. ✔[Поддържане на температурата]:Тази чаша с вакуумна изолация от неръждаема стомана може да поддържа температурата на водата в своя чаша в продължение на няколко часа и има добър ефект за запазване на топлината и лед. ✔ [Богат на функции на кутията] : Като горния капак, чаша, тя може да се гарантира, че ключът е от вътрешната страна не ударится, като по този начин ефективно предотвратява разливане на течността. ✔[Идеална печат]:Външния слой на чаша, покрита с пластове телешка кожа, което още повече увеличава изолационни характеристики чаша. ★ ЗАБЕЛЕЖКА ★ поради светлинни ефекти, настройки, монитора и т.Технология нанопечати се използва, за да направи цялата чаша на по-екологично чиста и красива, както и различни фасоны правят вашата чаша-термос е по-голяма видимост.Приета технология высоковакуумной запояване.Висококачествени и изискани модели са дело на чашата си.✔[Поддържане на температурата]:Тази чаша с вакуумна изолация от неръждаема стомана може да поддържа температурата на водата в своя чаша в продължение на няколко часа и има добър ефект за запазване на топлината и лед. ✔ [Здрав и издръжлив] : В тази термоизоляционной бутилка се използва конструкция от неръждаема стомана, защитена от корозия, което означава, че тя може да работи толкова усърдно, колкото и ти, без да се жертва производителността.

Общи свойства

Добавки за продукти

Чаша-Термос с кристали, Сверкающая Благородна Изолирано Бутилка за Вода с капак, Чудесен подарък за жени, момчета

BGN 0.00

Удобен и не е тромав идеален за приготвяне на горещо кафе и чай на път или в колата.Удобен и не е тромав �

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.