• Новинка
Чаша-Термос с кристали, Сверкающая Благородна Изолирано Бутилка за Вода с капак, Чудесен подарък за жени, момчета и момичета, (Сребро, 500 мл)

Чаша-Термос с кристали, Сверкающая Благородна Изолирано Бутилка за Вода с капак, Чудесен подарък за жени, момчета

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Удобен и не е тромав - идеален за приготвяне на горещо кафе и чай на път или в колата.Удобен и не е тромав - идеален за приготвяне на горещо кафе и чай на път или в колата. Висококачествени материали от неръждаема стомана 304, здравословен и безопасен Параметри : Материал : неръждаема стомана + планински кристал, на Помещение включва : 1 X вакуумна колба с диаманти Цвят : сребърен Размер : 500 мл.Този луксозен термос от НЕРЪЖДАЕМА стомана, предназначени за това, да се на любимите си напитки останаха студени или топли в продължение на няколко часа, при това изглеждайки бляскав и модерен, забравете за червено червило, това е вашият най-добър аксесоар към всеки заедно!.Независимо дали предпочитате кафе / чай, горещ задушени или освежаващо студен с лед.Независимо дали предпочитате кафе / чай, горещ задушени или освежаващо студен с лед.

Общи свойства

Material:
stainless steel + rhinestone Package includes

Добавки за продукти

スケーター(скейтър) N-PDDR5-PS-чаша за шише за вода, аксесоари, 飲み口パッキン=直径2.5×高さ1cm フタパッキン=直径5×高さ0.8 см, на база

BGN 0.00

Размер : Уплътнение на вратата : диаметър 1,0 х височина 0,4 инча (2,5 х 1 см); Уплътнение капак : диаметър 2,0 х в�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.