• Новинка
ZPPZJH Преносима Многоугловая Компютърна Сгъваема поставка Лесна Невидима Портативна Поставка за лаптоп Регулировочная поставка (Цвят: E)

ZPPZJH Преносима Многоугловая Компютърна Сгъваема поставка Лесна Невидима Портативна Поставка за лаптоп Регулировочная

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Продукт : поставка за компютър.Материал : карбон.Тегло : 737 г. на Продукт : поставка за компютър.Материал : карбон.Тегло : 737 г. Наистина е лесен и универсален бюро sit-щанд на достъпна цена.Той е проектиран, за да предложи на потребителите ЛАПТОП максимален комфорт при максимална свобода на движение.предвижда режим за разходки и трехрежимный за сядане.Това ще ви помогне най-лесният начин да разбере здравословна работна поза седнал-състояние, като запазва своята активност и производителност през целия ден.Универсален, но в същото време тънък като хартия, дело на масата, го прави удобен за всяка работна среда, не само за офис, но и дом или co-workspace.is бързо натискане на острието и затваряне.Това бързо се променя позицията си в седнало и изправено положение и за секунди облекчава гърба си, което ви позволява да се щастлива и спокойна поза.Охлаждащи поставки за преносими компютри и външни вентиляторыlaptop Охлаждащи подставкиslaptop Външни охлаждащи вентилатори.

Общи свойства

Добавки за продукти

Котка Астронавт Поставка За Мобилен Телефон, Регулируема Сгъваем Таблет Тенис На Притежателя На Телефона Аксесоари

BGN 10.83

Освободи ръката си и радвайте се на живота си.Регулируема по Височина Поставка за мобилен телефон под ъ�

Rasta Lion Регулируема Поставка за Мобилен Телефон Сгъваеми Преносими стойка за Таблети за Офис Пътуване Селска

BGN 45.92

Интересен държач за мобилен телефон, много подходящ за пътуване, гледане на филми у дома, срещи в офиса, �

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.