• Новинка
Кърпа за кучета сок от ананас цвят с Регулируема Катарама, Триъгълни Нашийник за кучета, Шал за Кучета, Моющийся Нашийник-Кърпа за Малки, Средни и Големи Кученца, на

Кърпа за кучета сок от ананас цвят с Регулируема Катарама, Триъгълни Нашийник за кучета, Шал за Кучета, Моющийся

оценявам:
BGN 5.33

Брой продукти
Налично за поръчка

Висококачествен материал : : Нашата шарена кърпа за кученца е направена от висококачествен полиестер (забрадка) и нейлонового колан (обтегач).Шарена кърпа се различава сверхмягкостью и тематика, ефективно защитава кожата и козината на вашето кученце. Размер : подходящ само за животни с обиколката на врата 13-21 инча, като кучета и котки.Широката употреба : идеален за ежедневна употреба, фотосесии, партита или просто, за да може вашия домашен любимец да изглежда по-модерен за всякакви случаи.Нашият нашийник за кученца ще направи вашите любимци привлекателни, по-хладна от другите.Лесен за носене : Нашият нашийник-кърпа за кучета специално разработен с быстросъемной катарама, която се регулира.Удобен дизайн ви позволява никога да не се бърка размер шарена кърпа!.Лесна грижа : Машинно пране в студена и се разграждат до пълно изсъхване.Ако кърпа трябва да се гали, трябва при ниска температура.

Общи свойства

Добавки за продукти

Horoper Сладко Кученце Клоунский Перука, Забавен Перука за Кучета, Атрактивен Уникален Перука за Домашни Любимци

BGN 5.84

Найдобрият подарък : Тази перука за домашни любимци ще се превърне в чудесен подарък за вашия мил домаше

Нашийник за кучета с Бохемски Цветисти Племенни Геометричен Модел - Мек Тренировъчен Нашийник в Етнически Стил,

BGN 0.00

♥ Модни яка чудесен пример за високо качество, класически дизайн и комфорт ♥ Идеалната кацанеРегулиру

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.