• Новинка
DOITOOL 1 Комплект Скоба За врати за Баня Панти Шкаф, Стъклена Витрина, Стъклени Душ Врати, Панти За контрол на позицията на Регулируеми Панти Панти за душ, Стаите са на ?

DOITOOL 1 Комплект Скоба За врати за Баня Панти Шкаф, Стъклена Витрина, Стъклени Душ Врати, Панти За контрол

оценявам:
BGN 8.42

Брой продукти
Налично за поръчка

- Я амортизирующее голямо усилие, усилие отваряне и затваряне на единни, и той притежава такива характеристики, като дълго носене сгъваем панта. витрина на витрина, не е податлив на корозия, и вие можете с увереност да я използва във влажна среда. - Красива и модерна, повърхността е специално обработена, за да направите повърхността по-светло и не е лесно выцветающей стъклени душ врати.79in Стъклени панти за душ. - Подходящ за стъклени врати на шкафове, тумбочек, рафтове, винарски шкафове и т.По-дълъг живот в сравнение с заменяеми детайли, пластмасови панти за душ.По-дълъг живот от пластмаса. - Предназначена е за работа на закрито, на открито или във влажна среда.Найлон Контур за кабинет : Го амортизирующее голямо усилие, усилие отваряне и затваряне на единни, и той притежава такива характеристики като устойчивост на износване.

Общи свойства

Добавки за продукти

Кабинет Хардуер Aexit Строителна Обков-Хидравличен буфер Наполовина Наслагва Върху Линия Скрита врата на кабинета

BGN 5.03

Размер на овалния отвори : 8 x 4.5 mm / 0,3 "x 0,18" (Д * Ш); Разстояние между дупките : 31 мм / 1,2" Име на продукт : Скри�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.