• Новинка
YOKUMA Прост молив случай е с Голям Капацитет, Калъф за Моливи и за тийнейджъри, Колеж, Естетичен Дизайн за ученици, Възрастни, Канцелярская Дръжка, Чанта за Офис Консу?

YOKUMA Прост молив случай е с Голям Капацитет, Калъф за Моливи и за тийнейджъри, Колеж, Естетичен Дизайн за

оценявам:
BGN 4.26

Брой продукти
Налично за поръчка

Цип. [По-голям капацитет] Размер 9 "x4.7"x3.54", побира повечето канцеларски материали, около 50 тънки моливи. [Преносими] Тежи около 3 грама, ще се побере лесно в ученически чанти и портфейли, е удобно да се справя. [Подарък] Това е добър избор за подаръци "Обратно в училище", както и подаръци за рожден ден или празнични мероприятия.Му може да даде на детето си и членовете на семейството. [Високо качество] Здрав материал, здрави ципове, с устойчива на надраскване повърхност и износостойкая подплата, лесен за почистване. [Многофункционален] също може да се използва като косметичку, пътен калъф, чанта за инструменти, калъф за мобилен телефон, чанта за ръкоделието и т.н.

Общи свойства

Добавки за продукти

Сладък органайзер за файлове във формата на акордеон с единорогом, расширяющаяся папка за файлове, 6 джобове,

BGN 0.00

【Размер】 Размерът на тази разширяваща папка с файлове е 13 * 9,1 инча, лесно за носене и може да се сложи в �

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.