• Новинка
ZOOMHITSKINS Скинове конзола PS4 и контролер, Черно-бял Сив Женски Камуфлаж с пентагонът дизайн за момичета и мъже, трайни, без мехурчета и слуз, 1 Кожа конзола, 2 обвивки кон

ZOOMHITSKINS Скинове конзола PS4 и контролер, Черно-бял Сив Женски Камуфлаж с пентагонът дизайн за момичета

оценявам:
BGN 45.55

Брой продукти
Налично за поръчка

? КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ОТ ДРУГИТЕ : интересите на нашите клиенти винаги са ни основен приоритет, ето защо ние се надяваме, че ще се наслаждавате на нашите продукти така, както ни харесва ги предоставя на вас.Закупете няколко кожи точно сега, за да защитите скъпоценни игрални устройства, а също така да изразя своята страст!.Конзолата и контролери в комплекта не са включени.Ние изминахме дълъг път, така че ние знаем точно в каква посока да се движат, предоставяйки ви висококачествени и в същото време приятелски продукти.Произведени от висококачествен винил orajet, изделия ZOOMHITSKINS осигуряват отлична производителност във всяка черупка на нашия контролер PS4 и конзоли за защита на вашата система PS4 от прах и драскотини.Всякакви стилове : за момчета, за момичета, за юноши, за възрастни, за деца, за всички.Ние предлагаме всичко това, като същевременно осигурява отлично обслужване и приятелска подкрепа.Ето защо ние имаме доволни клиенти по целия свят, и ние сме развълнувани да бъдем част от великата индустрия на игрални кожи.Седалките са проектирани по такъв начин, за да се гарантира дълголетие и защита, както и предварително се отрязва, за да се подхожда идеално на вашите близки отборните устройства. ? ИНСТАЛАЦИЯ без мехурчета, ПРЕМАХВАНЕ БЕЗ ЛЕПКАВОСТ : Произведени от висококачествен винил orajet, изделия ZOOMHITSKINS осигуряват отлична производителност във всяка черупка контролер PS4 и конзоли за защита на вашата система PS4 от прах и драскотини.Всички видове кожи : всички PS5, PS4, всички X1, всички Switch и други.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.