• Новинка
SEALIGHT 9006 Led Фарове за мъгла 3000 K Жълто, 10 W Висока Мощност 9006/HB4 Led Фарове и светлини DRL Замяна на Крушки за леки автомобили, камиони (опаковка от 2)

SEALIGHT 9006 Led Фарове за мъгла 3000 K Жълто, 10 W Висока Мощност 9006/HB4 Led Фарове и светлини DRL Замяна

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Насладете се на ясен преглед в мъгливо време и избягвайте нещастните случаи.В сравнение с наличните на пазара 3,8 мм, LF1 може да дойде за 1 секунда, без да е необходимо изчакване.Съдържание на пакета : Съвместим с 9006 /HB4 като фарове за мъгла, фаровете или DRL за повечето автомобили.Тъй като ток на led крушки по-малко, отколкото при стандартните електрически крушки, могат да възникнат ситуации, несъвместими с някои европейски системи на автомобила, и в този случай може да се наложи допълнително заредете резистори, за да се избегне кодове на грешки или проблеми с миганием. 2500 лумена на чифт led светлини фарове за мъгла, фаровете и това е добър избор за пикап, автомобила, легковушки и т.Моля, консултирайте се с ръководството на потребителя на вашия автомобил или да извършите търсене в раздел "търсене на автомобилни крушки с нажежаема жичка", за да се потвърди вида крушка за покупка.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.