• Новинка
ZZDSNJ Напълно led задни светлини за 2014-2022 MINI Cooper F55 F56 F57 Задна светлина в събирането, заден стоп-сигнал Union Jack с последователни указател на завоя (черен и бял)

ZZDSNJ Напълно led задни светлини за 2014-2022 MINI Cooper F55 F56 F57 Задна светлина в събирането, заден стоп-сигнал

оценявам:
BGN 159.99

Брой продукти
Налично за поръчка

Характеристика : задна светлина union jack-най-добрият вариант и по-евтин заместител на вашите нужди при възстановяване, ремонт и техническо обслужване на Подобен продукт за замяна на повредени или состарившейся фабрично детайли Задна светлина в събирането на : Сериен указател на завоя, ходова фенер, стоп-сигнал и фенер заден ход Променен външен вид с по-висока производителност на светлинния поток, подходящ за възстановяване на вашето превозно средство в първоначалния му вид Директен заместител в изходна позиция.ВСИЧКО В ЕДНО : led ходова светлина, стоп-сигнал, жълто указател на завоя, бял фенер заден ход.Директен засаждане : Напълно led задни фенер е подходящ за BMW Mini Cooper F55 F56 F57 2014-2022.Ръководство за инсталиране в комплекта не е включена. 100% удовлетвореност : гаранция 1 година.Препоръчително професионално инсталиране.Висококачествени материали от ABS и PC.Водоустойчив IP67 предотвратява попадането на влага вътре в задната лампа за увеличаване на продължителността на живот.Отличен материал за даване на яркостта и дълголетие.СУПЕР ЯРКА : full led, крушки не са необходими. Напълно led задни светлини, разработени в съответствие с оригинален дизайн на автомобил, са идеални за вашия автомобил.Задна светлина се различава добра светопропускаемостью, висока здравина и устойчивост към uv радиация.Лесен монтаж, инструкции за инсталиране в комплекта не са включени.ЩЕПСЕЛА и да играе : Led задна светлина, предназначени за инсталиране по същия начин, както и оригинална лампа.

Общи свойства

Добавки за продукти

+UXI Лабораторни Десктоп Мини Центрофуга с LCD дисплей 6000 ЛНП с Регулируем Времето и Фиксирана скорост Микроцентрифуги

BGN 0.00

Може да се използва само за : 0.2 / 0.5 / 1.5 / 2.0 центрифужная пробирка обем мл Функция спиране При натискане н�

CRASPIRE Гинко Билоба и Плодови киселини Восъчен Печат Подмяна на Главата на Печат 25 мм Реколта Сургучные Главата

BGN 0.00

Широко приложение : .Добавете няколко красиви сушени цветя, които придават неповторим литературен вкус.

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.