• Новинка
Направи свой Собствен лека нощ с Единорогом - Комплект за Терариум с Единорогом за деца, Новост в областта на декоративно-приложното изкуство за момичета на възрас?

Направи свой Собствен лека нощ с Единорогом - Комплект за Терариум с Единорогом за деца, Новост в областта на

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Ако в живота си има малко момиченце, което е луд от еднорози, той просто ще възхитени от този набор за терариум с единорогом.Украсете живота си и украсете дома си!.Ярка и мека светлина създава топла и замечтани атмосфера.Y нашата градина еднорог никога няма да умре, а това означава, че подарък ще продължи дълго и ще се превърне в ценен обект за години напред. ?Комплект за бродерия включва : дървена основа и прозрачен капак, бели камъчета, 2 пластмасови череша дърво, розов замък, 2 на оградата, 4 миниатюрни гъбички, каменна къща, катерица, дъга, пън, цветен прах, перли и 2 еднорог.Монтаж доставя удоволствие, а крайният резултат носи огромно удовлетворение.?Разжигайте въображението : дайте свобода на въображението си и творчески способности на вашето дете, създавайки своя собствена персонализирана магически градина с единорогом.Тя ще използва своя малък мотор и умения за координация, както и критично мислене, за да се вземат решения за това, как тя ще се подреждат камъни, растения, перли и гъби.Най-хубавото е, че комплекти за градина със собствените си ръце за децата им позволяват да бъдат заети и по-продуктивни далеч от екрана на времето.Хубава нощна светлина също може да се комбинира с много предмети от домашния декор. ?️ Комплект за терариум с единорогом 4 в 1 : това не е просто градина, определени с единорогом, но и лека нощ, музикална ковчег и декорация за масата.Този комплект за терариум с единорогом за деца е предназначен специално за момичета и съдържа всички функции, които са толкова харесвани от малките момичета!Тя може да оформи градината си така, като иска, с дъга, с механизъм за заключване, катерица, гъби, супер сладък единорогом и така нататък.

Общи свойства

Добавки за продукти

LLWWRR1 3D Led Музикален Човек Леярство Настолна Лампа Детска нощна светлина В 7 Цвята Визуална Атмосфера Осветление

BGN 11.73

★ 3 Dосветление Създава ярка 3 D ефект, който не само доставя на децата маса на радост, но и осигурява безо�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.