• Новинка
Dongyeeart портрет на красивата дама модрен момиче Репродукция на картината с маслени бои върху платно Изобразително изкуство ръчна работа за домашна стена художестве

Dongyeeart портрет на красивата дама модрен момиче Репродукция на картината с маслени бои върху платно Изобразително

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Художник : нарисовано и подписано от : Бенсън. моля, не се колебайте да се свържете с мен за получаване на по-ясни снимки или всичките ми снимки, ние ще ви отговорим в рамките 0-10 часа. - Добре дошли в моите магазини за допълнителни картини, можем също така да вземе всички картини по поръчка с ваша снимка. 100% ръчно рисувани нашия професионален художник с дългогодишен опит масло.Ако имате някакви проблеми преди началото на търга, моля свържете се с нас, моля, ние ще ви отговорим в рамките на 0-8 часа.можем също така да вземе всички картини/щампи по ваша поръчка. натиснете "dongyeeart", за да видите и други мои картини, ние сме включили повече от 200 картини с маслени бои и художествени гравюри.Благодаря ви!.Това НЕ е отпечатан плакат или прехвърлянето, това е точната картина с маслени бои, която ще бъде изпратена ви, а не една "просто е", картини с маслени бои музей качество на хлопчатобумажном платно, точно такива, както е описано. Размер на картината : 16 "x 24" (т.Това НЕ е отпечатан плакат или прехвърлянето, това е точната картина с маслени бои, която ще бъде изпратена ви, а не една "просто е", картини с маслени бои музей качество на хлопчатобумажном платно, точно такива, както е описано.Благодаря ви!.Благодаря ви!. за Качеството : По-високо качество на Платното : качествен памук платно Тегло : платно : 0,3 кг и 0,5 кг след опаковане на Рамката : без разтягане в продължение, без рамка, ще бъде изпратена в ролка за опаковане, приемаме комбинирана доставка. 100% ръчно рисувани нашия професионален художник с дългогодишен опит масло.

Общи свойства

Добавки за продукти

Нека да създаде спомени, които Всички, които обичам, Всички, които Обичате Платно -Персонални Стенно изкуство

BGN 0.00

ИЗРАЗЕТЕ ВАШАТА ЛЮБОВ : "Целият обичам всички вас" Чувства, изразени в този очарователен платното, расто�

Абстрактна Живопис с маслени Бои, Боядисване, Модерен Канава Квадратен Фон с Бяло Цвете от Златно Фолио, Голям

BGN 212.80

【Найдобрият подарък】 : нашата работа това е уникално, оригинално произведение на художника.(Китайско п

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.