• Новинка
Хеликоптер на офис Консумативи SHYPT 10 Увреждане на хартия С Напречни Рязане Кредитна Карта CD Хеликоптер Домашен Офис 17 л Отпадъци

Хеликоптер на офис Консумативи SHYPT 10 Увреждане на хартия С Напречни Рязане Кредитна Карта CD Хеликоптер Домашен

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

След рязане на ширината на лентата е 5* 13 мм. почистете корпуса, моля, изключете захранването, избършете с мека кърпа, потопена в моющем средство или мека сапунена вода, да не се допуска попадане на разтвор вътре в устройството, не се използва белина, бензин или тънка четка за течна. Да Не се допуска контакт остри предмети с корпус, за да не развалят външния вид на устройството. В отвора за ръчно подаване на хартия за да се избегне случайна повреда. След попълването на хартия, моля, незабавно почистете я, за да не повлияе на нормалната работа на апарата.Цветът на продукта може да бъде не точно така, както на снимката.Моля, не се колебайте да се свържете с нас през това време. За да удължи живота на машината, брой на късчета хартия трябва да бъде по-малко от максималния брой на късчета хартия, определен машина.Цветът на продукта може да бъде не точно така, както на снимката.Този мини-хеликоптер е идеален за рязане на хартия с формат A4.Моля, обърнете се към самия продукт. След попълването има счупени поредица хартия, моля, време изваждайте я, за да не повлияе на нормалната работа на машината.Изработена от екологично чиста пластмаса, панел е лесен, удобен за работа и може да навреди на хартия (формат А4, 10 листа късчета хартия, шрьодер).Компютрите, на които не е фрагментация, дискове или кредитни карти, не трябва да се сложи на компютър. След попълването на хартия, моля, незабавно почистете я, за да не повлияе на нормалната работа на апарата. Не поставяйте плат, пластмаса, скоч, твърди метал и т.

Общи свойства

Добавки за продукти

ZSEDP 6 Хеликоптер на щанга за рязане на Хартия За Микрорезки Снимки Преносими Електрически Безшумен Офис Шредер

BGN 49.17

Хеликоптер реже до 6 листа наведнъж, с помощта на микрорезки с дебелина 6 мм, за да се гарантира максималн

ADKHF Хеликоптер Офис Специализиран Търговски Офис Електрически Хеликоптер файлове, CD-та Автоматично Домакинство

BGN 41.33

Напълно автоматично рязане, свободни ръце.Стоманени ножове здрава, за нарязване и трайни.Прозрачен про�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.