• Новинка
AGPTEK Подходящ за Кемперов Цифров Измерител на Сателитния Сигнал Finder Метър за антена Мрежа Directv ДМА LCD Графичен Дисплей с Подсветка Компас Управление на един сигнал

AGPTEK Подходящ за Кемперов Цифров Измерител на Сателитния Сигнал Finder Метър за антена Мрежа Directv ДМА LCD

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

С впръскване на един сигнал.Уверете се, че сателитът на търсещия е свързан правилно.Захранва от приемника, което е добър инструмент за туристи. Вграден усилвател компенсира затихване. Включете преходен кабел от КОНВЕРТОРА към "сателит" порто сателитна търсене.Описание : Много мощен цифров измерител на сателитния сигнал, който може много бързо намиране на сателити около 15 минути, ако не се случи злополука.Висококачествен компонент.PS : работи перфектно с плувен сигнал directv hd; в него се използват литиеви батерии 2 X1,5v.Лесно управление, отслабване, звук и светлини отзад.Висококачествен компонент.Антикорозионна конектори.Чувствителен измерител за вграден употреба; джобен размер и ниско тегло. Вграден усилвател компенсира затихване.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.