• Новинка
Смяна на въздушни филтри, FRGPAAF2 pureAir AF-2 от 4 комплекта, съвместима с въздушен филтър Frigidaire FRGPAAF2 pureAir AF-2, FRFC2323AS, FRFC232LAF, FRFC233LAF, FRFG2323AF, FRFN2823AS за въздушен филтър Frigidaire

Смяна на въздушни филтри, FRGPAAF2 pureAir AF-2 от 4 комплекта, съвместима с въздушен филтър Frigidaire FRGPAAF2

оценявам:
BGN 14.93

Брой продукти
Налично за поръчка

4 Въздушен филтър FRGPAAF2 pure Air AF-2.Ние се стремим да разработва високо качествени и евтини въздушни филтри, за да се гарантира на хората една добра и здравословна въздушна среда. ???? ???? ???????????? ????? ??? ???????? ?????: Нашият въздушен филтър за хладилника на въглеродна основа на ефективно премахва неприятната миризма и петната в хладилник и помага да се запази свежестта и индивидуален вкус на своите продукти, без кръстосано замърсяване.Дайте на клиентите си висококачествени въздушни филтри на разумни цени. ????? ??????? : За ваше удобство, ние опаковат 4 филтър една опаковка!.Име на производителя и номер на подробности са дадени само за справка.За ваше удобство, ние опаковат 4 филтър една опаковка!Нашият въздушен филтър за хладилника на въглеродна основа може да се намали мирише на лук, чесън, риба и презряло плодове и зеленчуци, поддържане на въздуха в хладилник на пресни и помага при съхранение на продукти. ??? ???? ?????????? : Ако имате някакви проблеми с качеството на продукти, след употребата на нашия въздушен филтър FRGPAAF2 pure Air AF-2, винаги можете да се свържете с нас. забележка : Това е съвместима дубликат част.Нашият въздушен филтър използва технология за тройно филтриране за ефективно премахване на неприятни миризми от въздуха в хладилника, добра и свежа атмосфера. 4 Въздушен филтър FRGPAAF2 pure Air AF-2.Решете проблема със замърсяването на въздуха в хладилници в повечето домакинства по целия свят.Препоръчва се да се замени на въздушния филтър FRGPAAF2 pure Air AF-2 на всеки 3-6 месеца, по-добре да премахване на неприятни миризми в хладилника.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.