• Новинка
Ламинатор Fellowes Arc A4, за горещо Ламиниране пакети с размер до 80 микрона, Лост за защита от задръствания, За творчество, Хоби, 30 см/мин, 4570001

Ламинатор Fellowes Arc A4, за горещо Ламиниране пакети с размер до 80 микрона, Лост за защита от задръствания,

оценявам:
BGN 5.90

Брой продукти
Налично за поръчка

Горещо ламиниращо за формати до A4, за пакети за ламиниране с дебелина 80 микрона.Той е идеален за случайно използване в дома, например, за творчески хобита.Това е идеалният ламинатор за случайно използване в дома, например, за творчески хобита.Той е идеален за случайно използване в дома, например, за творчески хобита.Ламиниране, предпазва документи от пръстови отпечатъци, петна и разкъсвания.Той включва в себе си расцепляющий лост в случай на неправилно инсталиране на пакети за ламиниране.Ламиниран документ е документ, който се съхранява по-дълго.Гаранцията на този ламинатор е 1 година. Когато машината е готова, раздадутся звукови и светлинни сигнали.Благодарение на неговата съемному рычагу можете да се джобове, които са се поставили неправилно.Ламиниращо Arc A4 могат да бъдат ламинирани до 25 листа на ден със скорост 30 см в минута.За загряване и стабилизиране на необходими 4 минути.Той включва в себе си расцепляющий лост в случай на неправилно инсталиране на пакети за ламиниране.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.