• Новинка
Авто Прахосмукачка NOOX Преносим Ръчна Прахосмукачка с вилица от цигари, За Почистване на Козината на домашни любимци, Сажди, Кое трасе от Прах в Колата - Черен

Авто Прахосмукачка NOOX Преносим Ръчна Прахосмукачка с вилица от цигари, За Почистване на Козината на домашни

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Компактен, преносим, лесна - ето към какво се стремеше NOOX при разработването на този прахосмукачка.Моля, незабавно измийте филтър и контейнер, за да се удължи срока на експлоатация.МОЛЯ, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ДЮЗА И ЧЕТКА ЗА РАЗРОХКВАНЕ И АЕРИРАНЕ НА БОКЛУК, ПО-ДОБРЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ВАКУУМ ЗА УСВОЯВАНЕ НА БОКЛУКА.В този пылесосе използва двигател с по-голям размер, отколкото в други преносими пылесосах, представени на пазара, така че тя може да осигури по-голямо усвояване.Компактен и лесен за използване, с голяма мощност в сравнение със същите стандартни пылесосами в колата.Препоръчва се за почистване на филтъра на прахосмукачката след всяко използване, поддържане на филтър чисти помага за поддържане на прахосмукачка в най-добро работно състояние. 1 * Мека тръба EVA с 2 свещи. Поставете щекер запалката в порт запалката dc 12 V. Стартирайте горивна система на автомобила. 1 * Инструменти за нарязване на хляб. авто прахосмукачка с мощност 1 * 120 Вата. 1 * Ръководство на потребителя.Пратката съдържа : . Натиснете бутона на превключвателя напред, за да премахнете боклука.Препоръчително охлаждане на двигателя след всеки 10 или 20 минути за работа, за да удължи живота на прахосмукачка.Прахосмукачка започва да работи, след като запалката е свързан с жакове запалката dc 12 v и прекъсвач е включен. Забележка : Моля, охладете двигател след 20 минути употреба, за да се предотврати изгаряне на вакуум.С помощта на захранващия кабел с дължина 4,5 м (14,8 метра) можете да си миете навсякъде на вашия автомобил, което е идеално за джипове и т.

Общи свойства

Добавки за продукти

XJJZS Кабелна Авто Прахосмукачка Преносим Ръчен Запалката за Зареждане 120 W, Мокро и Сухо Домашно Авто Прахосмукачка

BGN 0.00

Метални перката, мощен смукателна двигател с мощност 120 W, ефективно и бързо усвояване на устойчиви на пр

Авто Прахосмукачка CZDYUF Ръчно Автоматично Прахосмукачка за интериора на Колата и Почистване на дома и компютъра

BGN 0.00

Благодарение на перезаряжаемому силово ядрото осигурява отлична производителност в работата.Интелиге

Veemoon Автомобилни Мокри Автоаксесоари са с Високо качество за Преносим комплект за Пречистване на USB Прахосмукачка

BGN 22.38

МИНИПРАХОСМУКАЧКА сухо и мокро приложение позволява бързо поглъщат пролята течност вътре в колата.Авт

Мини Прахосмукачка, Малки Ръчни Прахосмукачки, Мини Автомобилна прахосмукачка с 13,12-футовым кабелен и преносим

BGN 0.00

Дизайнът му, може да удължи живота, дори и за постоянна употреба!Просто изключете филтъра и го изплакнет

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.