• Новинка
2 БР. Нова Актуализация Разширено Гел За Ремонт на кожата От Напукване, Комплект за Ремонт на Кожата за мека мебел Прозрачен Цвят

2 БР. Нова Актуализация Разширено Гел За Ремонт на кожата От Напукване, Комплект за Ремонт на Кожата за мека

оценявам:
BGN 8.95

Брой продукти
Налично за поръчка

Равномерно нанесете гел и изчакайте, докато тя се формира; 3. 【Приложимостта на】 Нашия кожена пълнител може да се използва за повредени кожени дивани, столове, автомобилни седалки, багаж, дамски чанти, обувки и други предмети. 【Приложимостта на】 Нашия кожена пълнител може да се използва за повредени кожени дивани, столове, автомобилни седалки, багаж, дамски чанти, обувки и други предмети.Инструкции : 1. Старателно почистване на парцели, които се нуждаят от ремонт; 2. Използвайте шкурка, за да се изглаждат.Параметри : - Цвят : черен, кафяво, светло кафяво, бял, прозрачен, червен, жълт Тегло : 25 г Помещение включва : 2 × комплект за ремонт на кожата. 【Здрав】 с помощта на този гел, кожен материал ще бъдат по-трайни, така че няма нужда да се притеснявате за неговата повреда по всяко време. 【Лесна употреба】 Просто нанесете лепило за ремонт на всички кожени материали, без допълнителни умения не се изисква. 【Гел за ремонт на кожата】 Той ще ви помогне да се реже, ремонт на кожа и винил изделия и отново да придадат на кожата нов външен вид!. 【Лесна употреба】 Просто нанесете лепило за ремонт на всички кожени материали, без допълнителни умения не се изисква. 【Здрав】 с помощта на този гел, кожен материал ще бъдат по-трайни, така че няма нужда да се притеснявате за неговата повреда по всяко време.Функция: Лесно ремонтируйте счупени дивани, портмонета, кожено обувки и други предмети. Операцията е проста и не изисква отлични умения. 【Спестяване на средства】 Не се налага да се харчат някакви скъпи услуги за ремонт на кожата, можете да се поправи, веднага всички кожени материали от себе си.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.