• Новинка
Преминаването на ток Ключ сензор за променлив ток с висока мощност, с автономно захранването и без вмъкване на загуба, изолация на влизане / излизане чрез полупрово

Преминаването на ток Ключ сензор за променлив ток с висока мощност, с автономно захранването и без вмъкване

оценявам:
BGN 47.94

Брой продукти
Налично за поръчка

Сензор за адаптер е предназначен за безопасно, просто и удобно за наблюдение или определяне на ток в электрооборудовании.Управлявайте различни индустриални оборудване за автоматизация на офиси, фенерчета, зуммерами, релета, микроконтроллерами или други устройства, електрически товар.В сравнение с конвенционалните устройства, термозащитными устройства и други устройства, той притежава предимствата на висока точност, стабилна производителност и дълъг експлоатационен срок. ☛ Автономно захранване, външен източник на захранване не е необходимо. ☛Осигурява диапазон на измерване от 1 до 50 ампера и твърди универсални аут. ☛Изход на устройството ще смяна на натоварването при 120 vac и 2,5 Амперах maximum.In Верига 240 V, свързана само една гореща линия 120В. ☛ По-бързо време за отговор, след като установи протичането на ток, той веднага затваря набор от контакти. ☛Точна и надеждна, осигурява диапазон на измерване от 1 до 50 ампера и твърди универсални аут.Точност : 1%. ☛ Автономно захранване, външен източник на захранване не е необходимо. ☛Осигурява диапазон на измерване от 1 до 50 ампера и твърди универсални аут. ☛Изход на устройството ще смяна на натоварването при 120 vac и 2,5 Амперах maximum.In Верига 240 V, свързана само една гореща линия 120В. ☛ По-бързо време за отговор, след като установи протичането на ток, той веднага затваря набор от контакти. ☛Точна и надеждна, осигурява диапазон на измерване от 1 до 50 ампера и твърди универсални аут.Точност : 1%.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.