• Новинка
PPJ USB Кабел PC Кабел за Akai Professional MPK Mini MPKMini 25-ключ клавиатура Професионална клавиатура за лаптопи (Забележка: не е подходящ за MPK25. Благодаря.)

PPJ USB Кабел PC Кабел за Akai Professional MPK Mini MPKMini 25-ключ клавиатура Професионална клавиатура за

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Освен това, в продължение на 3 години от датата на закупуване ние безплатно ще замени вашия продукт, ако той се окаже дефектна. денонощно обслужване на клиенти. денонощно обслужване на клиенти.Всеки продукт преминава 48-часов тест на стареене.PPJ USB Кабел PC Кабел за Akai Professional MPK Mini MPKMini 25-ключ клавиатура Професионална клавиатура за лаптопи (Забележка : не е подходящ за MPK25. ❤【Характеристика на храната】 : Зарядно за лаптоп / адаптер / кабел диапазон на входния напрежение по целия свят : 100-240 v 50 / 60hz.Изработен от висококачествени материали, за да се гарантира стабилна работа на оборудването. ❤【Най-доброто обслужване】 : Ние предлагаме пълна гаранция за връщане на парите без проблеми.В противен случай срокът на служба на захранване / кабел ще бъде значително намалена.❤【Характеристика на храната】 : Зарядно за лаптоп / адаптер / кабел диапазон на входния напрежение по целия свят : 100-240 v 50 / 60hz. ❤【Най-доброто обслужване】 : Ние предлагаме пълна гаранция за връщане на парите без проблеми.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.