• Новинка
Стереомикроскоп Vision VS-3FZ-IFR07-5N с тринокулярным увеличение | 10-кратно окуляр WF | Диапазон на увеличение от 0,7—4,5 X, увеличаване на 3,5—90x, обектив 0,5 X и 2X Barlow | Околовръсте?

Стереомикроскоп Vision VS-3FZ-IFR07-5N с тринокулярным увеличение | 10-кратно окуляр WF | Диапазон на увеличение

оценявам:
BGN 266.13

Брой продукти
Налично за поръчка

Пристанище Simul-Focus trinocular ви позволява да свържете цифров фотоапарат или сензорен екран с висока разделителна способност. наклонена на 45 ° тринокулярная корона, която се върти на 360°.Той е оборудван с межзрачковой регулиране 54-76 мм, а двете окулярные тръба с диоптрийной регулиране (+ /-6), регулируема, за да компенсира разликата в силата на точка, когато е необходимо.0 plug-and-play и идва с удобен за потребителя софтуер за обработка на изображения.Той е оборудван с межзрачковой регулиране 54-76 мм, а двете окулярные тръба с диоптрийной регулиране (+ /-6), регулируема, за да компенсира разликата в силата на точка, когато е необходимо. стандартния диапазон на увеличение 7-45 път, която при използване с които са в комплект 0,5-кратно, а настолна правоъгълна основа от плътен стомана осигурява солидна основа за вашите наблюдения. наклонена на 45 ° тринокулярная корона, която се върти на 360°. 5,0-мегапикселовата цифрова камера с окуляром транслирует изображения на наблюдаваната извадка.0 интерфейс. Околовръстен лампа 144 светодиоди с възможност за регулиране на интензивността гарантира ясен, приятен на допир бяла светлина, която трае 60 пъти по-дълго, отколкото традиционните волфрам лампи. стандартния диапазон на увеличение 7-45 път, която при използване с които са в комплект 0,5-кратно, а настолна правоъгълна основа от плътен стомана осигурява солидна основа за вашите наблюдения.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.