• Новинка
Преносим цифров Микроскоп Dino-Lite USB AF4515ZTL - 1.3 MP Оптично увеличение 10x-140x, Поляризирана светлина, AMR, FLC, Голямо работно разстояние

Преносим цифров Микроскоп Dino-Lite USB AF4515ZTL - 1.3 MP Оптично увеличение 10x-140x, Поляризирана светлина,

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Функция Long Working Distance (LWD) - това е система от лещи, предназначена за увеличаване на по-голямо разстояние в сравнение с обикновените микроскопи.Което влиза в комплекта СОФТУЕР предлага широки възможности за записване, поясняват, подшиване, сравняване и анализ на заснетото изображение. Измерване могат да се извършват в различни мерни единици (инч / mils/ мм / микрона) и видове, включително и прави линии, окръжности, ъгли, решетки арки и др.Поддържа Windows (XP / Vista/7/8/10 ), Mac OS 10.Поддържа Windows (XP / Vista/7/8/10 ), Mac OS 10. Измерване могат да се извършват в различни мерни единици (инч / mils/ мм / микрона) и видове, включително и прави линии, окръжности, ъгли, решетки арки и др.Поляризацию може да се включва / изключва или се регулира по такъв начин, че да осигури пълна или половинную поляризацию за контрол на отблясъците.AMR показва текущото увеличение на екрана с помощта на включения софтуер за Windows или Mac OS.Функция Long Working Distance (LWD) - това е система от лещи, предназначена за увеличаване на по-голямо разстояние в сравнение с обикновените микроскопи.5 и по-горе, Android, i OS (изисква се адаптер Wi-Fi WF-20).Което влиза в комплекта СОФТУЕР предлага широки възможности за записване, поясняват, подшиване, сравняване и анализ на заснетото изображение.3 Mp, 30 кадъра в секунда (видео). оптично увеличение 10x-140x, истинската резолюция на изображението 1280 x 1024 1.Поляризацию може да се включва / изключва или се регулира по такъв начин, че да осигури пълна или половинную поляризацию за контрол на отблясъците.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.