• Новинка
YOKIVE Двойна скоба тип Крокодил с кабел за зарядно устройство, Изпитване тел|Свързване на батерията, чудесно за електронно оборудване (Черен, Червен, 25А, 1,23 М)

YOKIVE Двойна скоба тип Крокодил с кабел за зарядно устройство, Изпитване тел|Свързване на батерията, чудесно

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

√МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ - нашите двойни щипки тип "крокодил" с тестовым тел отлични за лабораторна употреба и електронно оборудване, както и за използването на служителите в електронната индустрия при монтажа на схеми и елементи за строителството. √ СПЕЦИАЛНА КОНСТРУКЦИЯ - Тази двойна скоба тип "крокодил" с тестовым тел специално проектиран за изграждане на схеми и полезно за свързване на компоненти към тел.Номинален ток е 25А. √ НАДЕЖДЕН материал - Тази двойна скоба тип "крокодил" с тестовым тел е изработен от метал и пластмаса, която е устойчива на корозия, е трайна и може да осигури добра проводимост. √ СПЕЦИАЛНА КОНСТРУКЦИЯ - Тази двойна скоба тип "крокодил" с тестовым тел специално проектиран за изграждане на схеми и полезно за свързване на компоненти към тел. √ Което получавате - комплектът включва 1 бр. √ НАДЕЖДЕН материал - Тази двойна скоба тип "крокодил" с тестовым тел е изработен от метал и пластмаса, която е устойчива на корозия, е трайна и може да осигури добра проводимост.√МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ - нашите двойни щипки тип "крокодил" с тестовым тел отлични за лабораторна употреба и електронно оборудване, както и за използването на служителите в електронната индустрия при монтажа на схеми и елементи за строителството. √ Моля, обърнете внимание-за ръчно измерване се допуска разлика до ± 0-3 mm.Двупосочен скоба тип "крокодил" е изолацията, в която лесно обличане уши сонди. √ Което получавате - комплектът включва 1 бр.Номинален ток е 25А.Двупосочен скоба тип "крокодил" е изолацията, в която лесно обличане уши сонди.

Общи свойства

Добавки за продукти

Стопорные шайби за външни зъби от неръждаема стомана (PYD) (Номинална размер на миене: 8) (Количество в опаковка

BGN 42.08

Неръждаема стомана Неръждаема стомана 410 : Стопорные шайби в този списък са изработени от неръждаема ст�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.