• Новинка
MXIAOXIA Опънат Черни Стационарни Телефони за Къщи В Стар Стил, Антични Телефонно Набиране, Телефон с Многофункционален Настолен телефон, Мини-Телефон

MXIAOXIA Опънат Черни Стационарни Телефони за Къщи В Стар Стил, Антични Телефонно Набиране, Телефон с Многофункционален

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Това е много красив стационарен телефон в старинен стил 1930-те години, който може да се използва както за офис, така и за дома.Повърхността на пластмасата е гладка и приятна, цветовете са ярки. система FSK / DTMF, автоматична проверка.Клавиатурата за набиране ABS。.Осъществяване на повиквания, повиквания, мелодия ретро-музика。.Това е много красив стационарен телефон в старинен стил 1930-те години, който може да се използва както за офис, така и за дома.Повърхността на пластмасата е гладка и приятна, цветовете са ярки. система FSK / DTMF, автоматична проверка.Клавиатурата за набиране ABS。.Осъществяване на повиквания, повиквания, мелодия ретро-музика。.Тип на тел : жични Вид : телефонен Размер на продукта (см) : 15*15*15.5 Дължина дръжки (см) : 23это много красив стационарен телефон в старинен стил 1930-те години, който може да се използва както за офис, така и за дома.Повърхността на пластмасата е гладка и приятна, цветовете са ярки. Система FSK / DTMF, автоматична проверка. клавиатура за набиране на номера от ABS. осъществяване на повиквания, повиквания, мелодия ретро-музика. може да се използва в много ситуации, като хол, спалня, кабинет, офис, кафене, бар и така нататък.

Общи свойства

Добавки за продукти

Сгъваема Гребен За Брада От Неръждаема Стомана За Мъже, Гребен за Мустаци, богат на функции Имат Брада за Мъже,

BGN 0.00

Многофункционален : Сгъваема гребен за брада от неръждаема стомана изпълнява функцията на отваряне на �

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.