• Новинка
Защитно фолио за екрана Kenwood Excelon DMX957XR (Защитно фолио за екрана от BoxWave) - ClearTouch Crystal (2 опаковки), HD филм Предпазва от драскотини за Kenwood Excelon DMX957XR

Защитно фолио за екрана Kenwood Excelon DMX957XR (Защитно фолио за екрана от BoxWave) - ClearTouch Crystal (2

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

ultra-висока визуална прозрачност 99% осигурява ярки цветове.Пропуските ще изчезнат след около 2 дни след редовна употреба.Нашето стъкло Clear Touch Crystal, изработени от солидна висококачествена пластове на филма и точно съответства на размерите на вашия любим човек Excelon DMX957 XR. ? [NET] Бесклеевой лепило е залепен до вашия екран и никога не оставя лепкави следи след отслаивания.Пропуските ще изчезнат след около 2 дни след редовна употреба. ? [ЗДРАВИНА И СТАБИЛНОСТ] е Изработен от висококачествени термопластични, която осигурява дълготрайност; Crystal Clear Touch ПРЕДПАЗВА екрана от драскотини и прах. [Моля, имайте предвид] Специален клею с ниска адхезия; изисква малко време, за да е напълно приклеиться по ръбовете, и когато това се случи, въздушни различия ще изчезнат.Оценка на ползите за себе си и ще разберете защо толкова много други използват Clear Touch Crystal за подобряване на техните екрани Excelon DMX957 XR!Clear Touch Crystal : ИНОВАЦИЯ в областта на защита на екрана.На екрана на вашето Excelon DMX957 XR ще бъдат защитени от прах и вредни надраскване. ? [Включен] Във всяка опаковка включва 2 защитни фолиа Clear Touch Crystal за вашия Excelon DMX957 XR, карта-апликатор Clear Touch и кърпа за почистване от микрофибър.За разлика от протектори и други марки, можете също така да повторно използване на защитен филм Clear Touch screen protector, просто измиване на устройството с топла вода и сапун за ръце, за да се възстанови качеството на лепилото.Специален БЕСКЛЕЕВОЙ лепило никога не оставя лепкави следи, които могат да навредят на вашия екран.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.