• Новинка
Кошница за дрехи 17,3 инча, Водоустойчив Сгъваема Кошница За Съхранение, Кръгъл кош за Мръсни Дрехи с Дръжки за Съхранение на Играчки в Спалнята (Западно Винтажное Дъ

Кошница за дрехи 17,3 инча, Водоустойчив Сгъваема Кошница За Съхранение, Кръгъл кош за Мръсни Дрехи с Дръжки

оценявам:
BGN 25.44

Брой продукти
Налично за поръчка

Нашите сгъваема кошница за дрехи, проектирани така, че да се слее с всеки интериор.С водоустойчива вътрешна повърхност, която осигурява ефект влагостойкости.ИДЕАЛЕН РАЗМЕР - 13,8 "(D) x 17,3" (H) кошница за съхранение на тъканите помага за оптимизиране на плат, играчки за домашни животни, спално бельо и одеала.Продължавайте да запълни една кошница, докато тя не се превърне в пълна и кръгла.Характеристики : Материал : плат Оксфорд с покритие вътре, за хидроизолация.Водоустойчив материал : Висококачествена кошница за съхранение, изработен от плат Оксфорд.Как да променя формата на кошници за бельо : Вашата кошница ще пристигне в сгънат вид след изпращането. Размер : 13,8 "(D) x 17,3" (H) / 35 (D) x 44 (H) cm / ч, сладък и добре проектирана количка за бельо.Оставете да престои 24-48 часа, и вашата кошница ще бъде готов за изпращане!.Сложете най-големи възглавници на дъното на кошницата, за да формират база, както и силно натиснете съдържанието, към дъното на кошницата.А фактът, че коша за бельо, лесно се сгъва за съхранение при транспортиране, го прави много удобен за всеки човек.Разширяване на количката и плътно напълнете я с възглавници и завивки. Също така е чудесно за съхранение в кухнята, в дневната, гардеробна, стая за игри, спалнята, банята, стаята в общежитието или килера.ГЪВКАВОСТ : кош за бельо представлява атрактивна и лесно решение за много задачи за съхранение, като например съхранение на дрехи, кошници за бельо, кошници с подаръци, играчки, домашен текстил, играчки, кошници, дрехи и храни за домашни любимци.

Общи свойства

Добавки за продукти

Количка за бельо на Стопанските Френска Полинезия Кръгла Кошница За Дрехи, Сгъваема Кошница За Бельо За Спалня

BGN 31.89

Кошница за дрехи, Произведени от лек и здрав плат Оксфорд с водоустойчива подплата, която притежава гол�

Inhomer Червена Коледна Кошница за дрехи с участието на Лосове, Водоустойчив Сгъваема Кошница за дрехи, Органайзер

BGN 22.92

Помага съдържа вашата мръсни дрехи чисти, ви пространство чисто и си мръсни дрехи извън зрителното поле

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.