• Новинка
Ръчни Въжета на Китката, Каишка, Гривна, Защитен Силиконов Калъф, Задната част на Задвижваната Батерия за дистанционното управление на Wii (Син)

Ръчни Въжета на Китката, Каишка, Гривна, Защитен Силиконов Калъф, Задната част на Задвижваната Батерия за дистанционното

оценявам:
BGN 3.58

Брой продукти
Налично за поръчка

Применимая модел : дистанционно управление на Wii.Опаковка : 1 бр. х капак на отделението за батерията 1 бр. х Защитен калъф 1 бр. х каишка.Това продуктът се използва за предотвратяване на отваливания дръжки по време на игра, което може да доведе до влошаване на геймплея или да повлияят върху него.Моля, уверете се, че това е точно вида на модел и вид на продукта, от които се нуждаете, пожелавам ви приятно пазаруване.Цвят : Син.Применимая модел : дистанционно управление на Wii.Опаковка : 1 бр. х капак на отделението за батерията 1 бр. х Защитен калъф 1 бр. х каишка.Това продуктът се използва за предотвратяване на отваливания дръжки по време на игра, което може да доведе до влошаване на геймплея или да повлияят върху него.Моля, уверете се, че това е точно вида на модел и вид на продукта, от които се нуждаете, пожелавам ви приятно пазаруване.Цвят : Син.

Общи свойства

Добавки за продукти

2 елемента Великден кучета колела на Великден Бъни ухото прическа 2 елемента Великден котки яки самопровъзгласилата

BGN 0.00

Покажи празнично настроение на вашите любимци с помощта на тези на великденските котешки греди!.Осигур�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.