• Новинка
Morovan Строителен гел за нокти - Комплект от 3 Цвята Строителен гел за нокти, Твърди Гел за нокти, Професионални Строителен Гел за изграждане на Базов слой, Горен слой, ?

Morovan Строителен гел за нокти - Комплект от 3 Цвята Строителен гел за нокти, Твърди Гел за нокти, Професионални

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

? 100% ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО набиране HARD GEL BUILDER за ноктите : За набиране Гел Builder за нокти не изисква специални умения в областта на нийл арт.При спазване на нашите указания му е лесно да се прилага върху естествени или изкуствени нокти. ?Натурални СЪСТАВКИ набор BUILDER GEL FOR NAILS : Тези 3 цвята комплекта Hard Gel Builder за нокти Hard Gel Builder за нокти, Получени от натурални растителни смоли, полезни и висококачествени материали, ниски мирис, бързо да изсъхне, със средна консистенция, равномерно разпределени и край с добра консистенция, като гладка и блестяща, като същевременно осигуряват самовыравнивающееся гладко нанасяне с контрол. ?Широкото ПРИЛАГАНЕ на набор ЗА ИЗГРАЖДАНЕ на нокти : Набор за изграждане на нокти твърд гел се предлага в 3 различни цвята, прозрачен гел и гел розов цвят, гел телесни цветове, за изграждане на нокти, скулптура нокти, френча, ноктите под формата на миди, за залепване на лепило гел или само под формата на трайни накладки За укрепване на ноктите, твърди гел за нокти Е определен за изграждане на нокти, гел, на базата на качество и на сигурност, можете да го използвате с доверие. ?, Определени за изграждане на нокти, гел за гелевой основа : Този комплект за изграждане на нокти твърд гел, гелевое горния основно покритие, изработени от естествена смола, определени за изграждане на нокти не е токсичен, твърди гел за нокти Не съдържа агресивни съставки или лепила, които водят до увреждане на ноктите.Набор от Builder Гел за нокти съдържа три цвята, които можете да създадете в различни стилове в съответствие с любимата си цветова гама Hard Gel за нокти.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.